Ooo peki ya hiç düzlük bir alanda çukur kazıp dibine bir veya daha fazla kaktüs koyup etrafına da suların kaktüse doğru akacağı şekilde ayarlayıp çukurun etrafını da uzun otlarla kaplayıp bir tepeye çıkıp milletin fark etmeden yavaş ve uzun ölümünü sudan çıkan balıklar gibi çırpınışını izledin mi? B)Loglardan görünmesin diye rpg serverde atları kaktüse iktirerek öldürmek ha bi de evlenip karımı da kaktüse itiyorum...
Nota bloğu daha zevklimüzik kutusu ne güne duruyor
Nota bloğu daha zevkli
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Redstone ne diye var bakanlık kan sansin diye mı?haklısın galiba
ama yürürken bir yandan da nasıl nota bloklarına basacak?
neyse salla
Redstone ne diye var bakanlık kan sansin diye mı?
Sent from my iPod usingLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
neyse salla
Denedim düşerken kaktüsü kırdılar :/Ooo peki ya hiç düzlük bir alanda çukur kazıp dibine bir veya daha fazla kaktüs koyup etrafına da suların kaktüse doğru akacağı şekilde ayarlayıp çukurun etrafını da uzun otlarla kaplayıp bir tepeye çıkıp milletin fark etmeden yavaş ve uzun ölümünü sudan çıkan balıklar gibi çırpınışını izledin mi? B)
Etrafı claimleyince çok güzel oluyor O zaman hiçbir şey yapamıyorlarDenedim düşerken kaktüsü kırdılar :/
/kill all çekmek heryeri kan götürüyor adamlar patlıyor kafaları ucuyor kolu kopuyor sonra 50 kisi birden araba caliyoruz