Minecraft'ta yaptığınız en psikopat şeyler!

mertmino

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eşimi 39 yerinden bıçaklayıp gözlerini kaşıkla çıkarıp tecavüz ediip gelinlik giydirip çalıların arkasına atıp Puan Kazanmıstım :D

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Loglardan görünmesin diye rpg serverde atları kaktüse iktirerek öldürmek ha bi de evlenip karımı da kaktüse itiyorum...

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Loglardan görünmesin diye rpg serverde atları kaktüse iktirerek öldürmek ha bi de evlenip karımı da kaktüse itiyorum...
Ooo peki ya hiç düzlük bir alanda çukur kazıp dibine bir veya daha fazla kaktüs koyup etrafına da suların kaktüse doğru akacağı şekilde ayarlayıp çukurun etrafını da uzun otlarla kaplayıp bir tepeye çıkıp milletin fark etmeden yavaş ve uzun ölümünü sudan çıkan balıklar gibi çırpınışını izledin mi? B)

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ooo peki ya hiç düzlük bir alanda çukur kazıp dibine bir veya daha fazla kaktüs koyup etrafına da suların kaktüse doğru akacağı şekilde ayarlayıp çukurun etrafını da uzun otlarla kaplayıp bir tepeye çıkıp milletin fark etmeden yavaş ve uzun ölümünü sudan çıkan balıklar gibi çırpınışını izledin mi? B)
Denedim düşerken kaktüsü kırdılar :/

• Beğen
Reactions: DIO

death1369

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
/kill all çekmek heryeri kan götürüyor adamlar patlıyor kafaları ucuyor kolu kopuyor sonra 50 kisi birden araba caliyoruz

PrissMenT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modlu Survival videosu izlemem rağmen hiç oynamamam :p Birde trick shot denemem ama başaramam :D

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evlenip kuzenle karıları öldürüyoz çıkan kanları içiyoz sonra milletin yemeğine tükürüyoz :DDDDDd Sonrada GTA 5'in görevlerini mcde yapıyoz çünkü psikopatız :-D

Son düzenleme: