[1.7.10][FORGE]Iskefiyeli's Fun Mod Paketi

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ciddiyet diyo bide burda mod tanıtımı var ciddi olman gereken bir şey değil mod tanıtımı insanların hoşuna gider oynar anlıyon ? server sandı :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
cıvıkmış :)
Iskefiyeli's Fun Mod Paketi
SnapDoors
Mod paketinin sürümü 1.7.10 olduğu için ekledim bunu. 1.8'de eklenen yeni kapıları 1.7.10'a ekliyor.
Technic - Survival Salçalı Mod Paketi / %50 Daha fazla
SnapDoors : 1.8.X'deki Modern kapılar geldi!

birazcık değiştirmek güzel fikir :)
Ahahahah güldürme beni. Modun amacı o, nasıl farklı şekilde anlatayım bana açıklasana?[DOUBLEPOST=1423855213,1423855170][/DOUBLEPOST]
ciddiyet diyo bide burda mod tanıtımı var ciddi olman gereken bir şey değil mod tanıtımı insanların hoşuna gider oynar anlıyon ? server sandı :D
Eğlenceli bir şekilde anlatmak başka, cıvık ve saçma bir şekilde anlatmak başka. Aradaki ayrımı yapmayı dene bence. Şimdi konumdan çık git, daha fazla baltalama.

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ahahahah güldürme beni. Modun amacı o, nasıl farklı şekilde anlatayım bana açıklasana?[DOUBLEPOST=1423855213,1423855170][/DOUBLEPOST]
Eğlenceli bir şekilde anlatmak başka, cıvık ve saçma bir şekilde anlatmak başka. Aradaki ayrımı yapmayı dene bence. Şimdi konumdan çık git, daha fazla baltalama.
kıyamazlar :)[DOUBLEPOST=1423855286][/DOUBLEPOST]
saçmalığı bul ?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
kıyamazlar :)[DOUBLEPOST=1423855286][/DOUBLEPOST]
saçmalığı bul ?
MoSkeletons : Çhok SeqiL Siqeletonlarımız var <3
BalkonWeapons : Balkon silahları.

Daha da atmak istemiyorum. Sabahtan beri sağdan soldan saldırıyorsun hepsini savuşturdum. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Hadi git konudan hadi tutmayalım seni.

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MoSkeletons : Çhok SeqiL Siqeletonlarımız var <3
BalkonWeapons : Balkon silahları.

Daha da atmak istemiyorum. Sabahtan beri sağdan soldan saldırıyorsun hepsini savuşturdum. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Hadi git konudan hadi tutmayalım seni.
ondan fake hesapla bir şey yemeden duymadan hep flood attın ve en sonunda ban yedin :D ingilizce balkonun anlamını öğren gel ve skeleton yani iskeletlere çoğu minecraft oyuncusu sikeleton diyor burdaki mizayı anlıyamazsın :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
ondan fake hesapla bir şey yemeden duymadan hep flood attın ve en sonunda ban yedin :D ingilizce balkonun anlamını öğren gel ve skeleton yani iskeletlere çoğu minecraft oyuncusu sikeleton diyor burdaki mizayı anlıyamazsın :D
Flood attığım hesabımın ismini verirsen cevap verebilirim asılsız iftiralarla gelme bana. Kanıtın varsa buyur göster.
Bu arada, bilmeden konuşmak üzücü bir şey. Türkçede balkon, ingilizce'de balcony'dir.
Şu da yardımcı olabilir;

Evet arkadaşlar burada, kendini bir şey sanan SalçalıEkmek isimli egoist arkadaşımızın İngilizce bilmediğini gözler önüne seriyoruz.

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Flood attığım hesabımın ismini verirsen cevap verebilirim asılsız iftiralarla gelme bana. Kanıtın varsa buyur göster.
Bu arada, bilmeden konuşmak üzücü bir şey. Türkçede balkon, ingilizce'de balcony'dir.
Şu da yardımcı olabilir;

Evet arkadaşlar burada, kendini bir şey sanan SalçalıEkmek isimli egoist arkadaşımızın İngilizce bilmediğini gözler önüne seriyoruz.
dersine iyi çalışmış arkadaş admin ban atmayaydı hesabınıda gösterirdim :) ingilizce biliyosan göster amcalarına ingilizceni :D

Monarches

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bu kadarda özentilik olmaz olamaz :D aynı benim mod paketim gibi yapmaya çalışmış arkadaş bu tarz anlatımlarda genelde ben bulunuyorum nedense mod paketimi çıkartınca arkadaş özenmiş hem ordaki bazı modları almış hemde DamageIndicators moduma Poop atmış :D:D:D az kendine özgü ol özenti olma :alay: özenil :aşık:
senin mod paketin nerede yav indiricektim

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
dersine iyi çalışmış arkadaş admin ban atmayaydı hesabınıda gösterirdim :) ingilizce biliyosan göster amcalarına ingilizceni :D
Benim anlamadığım bu forumda tek sen mi modpack yapıyon diyelim ki yapılabileceğini egona yedirebildin
İskefiyeli istediği modu packine ekler ve bu özentilik olmaz
ona göre technicpackdeki modpackler hep benzer-aynı modlar kullanıyor
o modları sen yapmadın ne özenti diyebilirsin ne bir şey
ve o mizah dediğine de gülemedim -.-

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Hesabın adını söyle, öyle iftira at. Ben asla flood yapmadım.
Benim anlamadığım bu forumda tek sen mi modpack yapıyon diyelim ki yapılabileceğini egona yedirebildin
İskefiyeli istediği modu packine ekler ve bu özentilik olmaz
ona göre technicpackdeki modpackler hep benzer-aynı modlar kullanıyor
o modları sen yapmadın ne özenti diyebilirsin ne bir şey
ve o mizah dediğine de gülemedim -.-
Modlarda benzerlik bile yok, arkadaş anlatım şekline takılmış eheheh

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0