SalçalıEkmek
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
ciddiyet diyo bide burda mod tanıtımı var ciddi olman gereken bir şey değil mod tanıtımı insanların hoşuna gider oynar anlıyon ? server sandı 
Ahahahah güldürme beni. Modun amacı o, nasıl farklı şekilde anlatayım bana açıklasana?[DOUBLEPOST=1423855213,1423855170][/DOUBLEPOST]cıvıkmış
Iskefiyeli's Fun Mod Paketi
SnapDoors
Mod paketinin sürümü 1.7.10 olduğu için ekledim bunu. 1.8'de eklenen yeni kapıları 1.7.10'a ekliyor.
Technic - Survival Salçalı Mod Paketi / %50 Daha fazla
SnapDoors : 1.8.X'deki Modern kapılar geldi!
birazcık değiştirmek güzel fikir![]()
Eğlenceli bir şekilde anlatmak başka, cıvık ve saçma bir şekilde anlatmak başka. Aradaki ayrımı yapmayı dene bence. Şimdi konumdan çık git, daha fazla baltalama.ciddiyet diyo bide burda mod tanıtımı var ciddi olman gereken bir şey değil mod tanıtımı insanların hoşuna gider oynar anlıyon ? server sandı![]()
kıyamazlarAhahahah güldürme beni. Modun amacı o, nasıl farklı şekilde anlatayım bana açıklasana?[DOUBLEPOST=1423855213,1423855170][/DOUBLEPOST]
Eğlenceli bir şekilde anlatmak başka, cıvık ve saçma bir şekilde anlatmak başka. Aradaki ayrımı yapmayı dene bence. Şimdi konumdan çık git, daha fazla baltalama.
saçmalığı bul ?Ahahahah güldürme beni. Modun amacı o, nasıl farklı şekilde anlatayım bana açıklasana?[DOUBLEPOST=1423855213,1423855170][/DOUBLEPOST]
Eğlenceli bir şekilde anlatmak başka, cıvık ve saçma bir şekilde anlatmak başka. Aradaki ayrımı yapmayı dene bence. Şimdi konumdan çık git, daha fazla baltalama.
Technic - Survival Salçalı Mod Paketi / %50 Daha fazlakıyamazlar[DOUBLEPOST=1423855286][/DOUBLEPOST]
saçmalığı bul ?
ondan fake hesapla bir şey yemeden duymadan hep flood attın ve en sonunda ban yedinTechnic - Survival Salçalı Mod Paketi / %50 Daha fazla
MoSkeletons : Çhok SeqiL Siqeletonlarımız var <3
BalkonWeapons : Balkon silahları.
Daha da atmak istemiyorum. Sabahtan beri sağdan soldan saldırıyorsun hepsini savuşturdum. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Hadi git konudan hadi tutmayalım seni.
Flood attığım hesabımın ismini verirsen cevap verebilirim asılsız iftiralarla gelme bana. Kanıtın varsa buyur göster.ondan fake hesapla bir şey yemeden duymadan hep flood attın ve en sonunda ban yediningilizce balkonun anlamını öğren gel ve skeleton yani iskeletlere çoğu minecraft oyuncusu sikeleton diyor burdaki mizayı anlıyamazsın
![]()
dersine iyi çalışmış arkadaş admin ban atmayaydı hesabınıda gösterirdimFlood attığım hesabımın ismini verirsen cevap verebilirim asılsız iftiralarla gelme bana. Kanıtın varsa buyur göster.
Bu arada, bilmeden konuşmak üzücü bir şey. Türkçede balkon, ingilizce'de balcony'dir.
Şu da yardımcı olabilir;
![]()
Evet arkadaşlar burada, kendini bir şey sanan SalçalıEkmek isimli egoist arkadaşımızın İngilizce bilmediğini gözler önüne seriyoruz.
senin mod paketin nerede yav indiricektimbu kadarda özentilik olmaz olamazaynı benim mod paketim gibi yapmaya çalışmış arkadaş bu tarz anlatımlarda genelde ben bulunuyorum nedense mod paketimi çıkartınca arkadaş özenmiş hem ordaki bazı modları almış hemde DamageIndicators moduma Poop atmış
az kendine özgü ol özenti olma :alay: özenil
![]()
Benim anlamadığım bu forumda tek sen mi modpack yapıyon diyelim ki yapılabileceğini egona yedirebildindersine iyi çalışmış arkadaş admin ban atmayaydı hesabınıda gösterirdimingilizce biliyosan göster amcalarına ingilizceni
![]()
Hesabın adını söyle, öyle iftira at. Ben asla flood yapmadım.dersine iyi çalışmış arkadaş admin ban atmayaydı hesabınıda gösterirdimingilizce biliyosan göster amcalarına ingilizceni
![]()
Modlarda benzerlik bile yok, arkadaş anlatım şekline takılmış ehehehBenim anlamadığım bu forumda tek sen mi modpack yapıyon diyelim ki yapılabileceğini egona yedirebildin
İskefiyeli istediği modu packine ekler ve bu özentilik olmaz
ona göre technicpackdeki modpackler hep benzer-aynı modlar kullanıyor
o modları sen yapmadın ne özenti diyebilirsin ne bir şey
ve o mizah dediğine de gülemedim -.-
kaldırdım önemi yok özentilere yem veremicem![]()
Hala geveliyor burada yahu. Sabahtan beri bir kanıt bile gösteremedin.kaldırdım önemi yok özentilere yem veremicem![]()
takarım evet[DOUBLEPOST=1423856213,1423856169][/DOUBLEPOST]Hesabın adını söyle, öyle iftira at. Ben asla flood yapmadım.
Modlarda benzerlik bile yok, arkadaş anlatım şekline takılmış eheheh
kanıtı göremiyosan yapacak bir şey yok önemi yokHala geveliyor burada yahu. Sabahtan beri bir kanıt bile gösteremedin.
Cidden yazık yav burada kendi egonu tatmin etmekten başka bir şey yapmıyorsun. @rayandu06 seni davet edeyim ben yoruldum seversin böyle vakalarıtakarım evet[DOUBLEPOST=1423856213,1423856169][/DOUBLEPOST]
kanıtı göremiyosan yapacak bir şey yok önemi yok![]()
![]()