maynkıraft 2 confirmed?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.9 far future update.
Minecraftın 1.9 gibi bir update yapacağı planlanmış ve kesin bir şeydir.

Şimdi Far future demekle birçok anlama ulaşabiliriz.
Far future : Uzak gelecek (Nano zırhlar, gelişmiş teknoloji vs.)
Far future : Uzak gelecekte yapılan bir update. Daha çok var.

Burda bir durum var
Minecraft 1.9 far future update diye geçmiyor
Minecraft -1.9+ far future update adlı.
Ne olacağını bilemiyoruz.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft gelişsede gelişmesede bana göre çok güzel bir oyun. Yapacağın şeyler sonsuz oyunda. Yeni şeyler eklemek için illa güncellenmesi gerekmiyor mod diye bir şey var ve her an daha fazla mod çıkıyor. Oyunu geliştirmek için yeni eşyalar eklemelerine hiç gerek yok sadece optimize yapılması lazım. Rami daha fazla verimli kullanmak gibi. Böylece oyunda kasmadan daha fazla mod kurabiliriz.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft gelişsede gelişmesede bana göre çok güzel bir oyun. Yapacağın şeyler sonsuz oyunda. Yeni şeyler eklemek için illa güncellenmesi gerekmiyor mod diye bir şey var ve her an daha fazla mod çıkıyor. Oyunu geliştirmek için yeni eşyalar eklemelerine hiç gerek yok sadece optimize yapılması lazım. Rami daha fazla verimli kullanmak gibi. Böylece oyunda kasmadan daha fazla mod kurabiliriz.

haklısın oyunu daha da batırabilirler
ama yeni güncellemerlerde bir şey gelmezse bu sefer de güncellemenin anlamı kalmaz

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ama insanların bazıları (Mesela arkadaşım doğa) forge kuramadığı için minecraftı modlu oynayamıyor bundan dolayı hep aynı mineraft yani istediği şeyi oynayamıyor ya da benim gibi insanlar üşengeçliğinden sadece modpack oynuyor yani güncellemelerde bazı modlara benzer şeyleri ekleyebilirler örneğin gereksiz şeyleri silebilir ya da amaçekleyebilirler

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama insanların bazıları (Mesela arkadaşım doğa) forge kuramadığı için minecraftı modlu oynayamıyor bundan dolayı hep aynı mineraft yani istediği şeyi oynayamıyor ya da benim gibi insanlar üşengeçliğinden sadece modpack oynuyor yani güncellemelerde bazı modlara benzer şeyleri ekleyebilirler örneğin gereksiz şeyleri silebilir ya da amaçekleyebilirler
Eminim istemediği için forge kurmuyodur çünkü forge kurmak modpack kurmaktan daha kolay. Rar dosyasının içindekileri minecraft.jar a atcan bu kadar. Modpack de yapılabilir macera isteyenlere hexxit teknik sevenler tekkit oynuyo mesela. Ama oyunu sade oynamak isteyenler napcak. Kullanmadığı şeyler bilgisayarı boşuna kastırcak okadar. Sadece amaç ve optimize edilmesi yeter. Bide mod uyumsuzlukları var onuda microsoft yapamaz.