- En iyi cevaplar
- 0
2. kez yaralar o zaman![]()
10*10=100 kat güçlü bir Broly
2. kez yaralar o zaman![]()
3. kez yaralar10*10=100 kat güçlü bir Broly![]()
sonic.exe'yi kimse yenemez. onu çağırırım.
3. kez yaralar![]()
broly yenerlava bile dayanıklı broly. sonic exe ise sudan korkar. çünkü kirpidir.
Bir şey soracağım o zaman Broly kendini neden yaralamıyor?[DOUBLEPOST=1424120262][/DOUBLEPOST]Sonicexe Şok, Sonicexe İptal, Sonicexe Wefad...broly yenerlava bile dayanıklı broly. sonic exe ise sudan korkar. çünkü kirpidir.[DOUBLEPOST=1424119829,1424119797][/DOUBLEPOST]
1000 katartık broly kendisine dokundurtmaz bile ^^
Çünkü o Broly. Broly Broly'e zarar veremez çünkü Broly'nin kendisi Broly'dir...Bir şey soracağım o zaman Broly kendini neden yaralamıyor?[DOUBLEPOST=1424120262][/DOUBLEPOST]Sonicexe Şok, Sonicexe İptal, Sonicexe Wefad...
Tamamen birbirinden ayrı karakterleri birbiriyle karşılaştırmanız çok saçmaanca yaralar. broly bir dahakine 10 kat güçlü döner. goku da aynısını yapmıştı.
Anime gruplarında aynı şeyi yapıyorlar, bazen tüm sayfa aynı şeyle doluyor.Tamamen birbirinden ayrı karakterleri birbiriyle karşılaştırmanız çok saçma
şu an yaptığınız şey çocukken laf yarışında "ayna ayna" demekle aynı şey![]()
Tamamen birbirinden ayrı karakterleri birbiriyle karşılaştırmanız çok saçma
şu an yaptığınız şey çocukken laf yarışında "ayna ayna" demekle aynı şey![]()
Onu bunu bırakın da "Gamemode" değiştirince nasıl uçuyoruz *-*
Anime gruplarında aynı şeyi yapıyorlar, bazen tüm sayfa aynı şeyle doluyor.
Lan Superman Gokuyu yeniyor(!) Broly'i de yener!!!111!!!1![DOUBLEPOST=1424177261,1424177193][/DOUBLEPOST]
Çünkü o Broly. Broly Broly'e zarar veremez çünkü Broly'nin kendisi Broly'dir...
sonic.exe, seelkadom(zamanında buna da yenilmez demiştin), Freddy ve Pikachu..,
öyle bir şey denir miydi ki? ben yeminle duymadım. hakkaten çocukluk yaşamamışım.
iki kez arka arkaya hızlıca spaceye bas uçarsın
aynı şeyi konuşanlar var. biz hadi gırgırına yapıyoruz. "sonic.exe görseydiniz" konusu vardı onunla aynı bir iş yapmaya çalıştımama bu dediğiniz kişiler açık açık elin iki çizgi film karakteri için çatır çatır kavga ediyor sitede. bir örneğini yabancı bir dbz sitesinde okudum:
konu: lssj god broly vs lord bills (mesajları çevirdim, + ve - de üyeler.)
(+) mesaj 1: broly'e ssj2 halindeyken bile yumruk veya kamehameha (güç topu) işlemiyor. broly'nin gücü de sürekli artıyor. bills, broly'i güneşe fırlatmadan öldüremez. broly kazanır.
(-) mesaj 2: bills goku'yu yenmişti, broly de kim? bills kazanır.
(+) mesaj 3: broly'nin gücü sürekli artıyor. broly kazanır.
(-) mesaj 4: bills sadece %70 gücüyle goku'yu yendi. bills kazanır.
en sonunda bıkan birisi gelip farklı bir şeyler söylüyor.
aslında verebilir. özelde açıklarım.
seelkadoom vs broly: berabere biter. 0'dan 0 oynayın (iddaacıya bağlıyorum gırgır geçelim biraz daha ^^)
who pikachu? who freddy? (ibrahimovic sturridge için benzer yanıt vermişti. soru şöyleydi hatta: "rooney/rvp vs suarez/sturridge." adam da who sturridge demişti. ben de bunu diyorum)
bu arada; paris chelsea maçı linki veya kanalını verebilecek olan var mı? bayağı heyecanlı olacağa benziyor.
Seelkadoom yanlız değildi sonic.exe'de vardı ama neyse onu boşver
Pikachu:
![]()
Fredy:
![]()
Güldürdün yahuiki kez arka arkaya hızlıca spaceye bas uçarsın![]()
Güldürdün yahuOnu sormadım bu Steve nasıl uçuyor
![]()