Steve kimdir ? Teoriler. (Gerçek)

Sizce steve 'nin hikayesi hangisidir.

• Kullanılan toplam oy
    25

Lanetli Creeper

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
broly yener :) lava bile dayanıklı broly. sonic exe ise sudan korkar. çünkü kirpidir.[DOUBLEPOST=1424119829,1424119797][/DOUBLEPOST]

1000 kat :) artık broly kendisine dokundurtmaz bile ^^
Bir şey soracağım o zaman Broly kendini neden yaralamıyor?[DOUBLEPOST=1424120262][/DOUBLEPOST]Sonicexe Şok, Sonicexe İptal, Sonicexe Wefad...

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Lan Superman Gokuyu yeniyor(!) Broly'i de yener!!!111!!!1![DOUBLEPOST=1424177261,1424177193][/DOUBLEPOST]
Bir şey soracağım o zaman Broly kendini neden yaralamıyor?[DOUBLEPOST=1424120262][/DOUBLEPOST]Sonicexe Şok, Sonicexe İptal, Sonicexe Wefad...
Çünkü o Broly. Broly Broly'e zarar veremez çünkü Broly'nin kendisi Broly'dir...

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
anca yaralar. broly bir dahakine 10 kat güçlü döner. goku da aynısını yapmıştı.
Tamamen birbirinden ayrı karakterleri birbiriyle karşılaştırmanız çok saçma :(
şu an yaptığınız şey çocukken laf yarışında "ayna ayna" demekle aynı şey :(

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamen birbirinden ayrı karakterleri birbiriyle karşılaştırmanız çok saçma :(
şu an yaptığınız şey çocukken laf yarışında "ayna ayna" demekle aynı şey :(

öyle bir şey denir miydi ki? ben yeminle duymadım. hakkaten çocukluk yaşamamışım. :(

Onu bunu bırakın da "Gamemode" değiştirince nasıl uçuyoruz *-*

iki kez arka arkaya hızlıca spaceye bas uçarsın :)

Anime gruplarında aynı şeyi yapıyorlar, bazen tüm sayfa aynı şeyle doluyor.

aynı şeyi konuşanlar var. biz hadi gırgırına yapıyoruz. "sonic.exe görseydiniz" konusu vardı onunla aynı bir iş yapmaya çalıştım :) ama bu dediğiniz kişiler açık açık elin iki çizgi film karakteri için çatır çatır kavga ediyor sitede. bir örneğini yabancı bir dbz sitesinde okudum:

konu: lssj god broly vs lord bills (mesajları çevirdim, + ve - de üyeler.)

(+) mesaj 1: broly'e ssj2 halindeyken bile yumruk veya kamehameha (güç topu) işlemiyor. broly'nin gücü de sürekli artıyor. bills, broly'i güneşe fırlatmadan öldüremez. broly kazanır.
(-) mesaj 2: bills goku'yu yenmişti, broly de kim? bills kazanır.
(+) mesaj 3: broly'nin gücü sürekli artıyor. broly kazanır.
(-) mesaj 4: bills sadece %70 gücüyle goku'yu yendi. bills kazanır.

en sonunda bıkan birisi gelip farklı bir şeyler söylüyor.

Lan Superman Gokuyu yeniyor(!) Broly'i de yener!!!111!!!1![DOUBLEPOST=1424177261,1424177193][/DOUBLEPOST]
Çünkü o Broly. Broly Broly'e zarar veremez çünkü Broly'nin kendisi Broly'dir...

aslında verebilir. özelde açıklarım.

sonic.exe, seelkadom(zamanında buna da yenilmez demiştin), Freddy ve Pikachu..,

seelkadoom vs broly: berabere biter. 0'dan 0 oynayın (iddaacıya bağlıyorum gırgır geçelim biraz daha ^^) :D

who pikachu? who freddy? (ibrahimovic sturridge için benzer yanıt vermişti. soru şöyleydi hatta: "rooney/rvp vs suarez/sturridge." adam da who sturridge demişti. ben de bunu diyorum :D)

bu arada; paris chelsea maçı linki veya kanalını verebilecek olan var mı? bayağı heyecanlı olacağa benziyor.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
öyle bir şey denir miydi ki? ben yeminle duymadım. hakkaten çocukluk yaşamamışım. :(

iki kez arka arkaya hızlıca spaceye bas uçarsın :)

aynı şeyi konuşanlar var. biz hadi gırgırına yapıyoruz. "sonic.exe görseydiniz" konusu vardı onunla aynı bir iş yapmaya çalıştım :) ama bu dediğiniz kişiler açık açık elin iki çizgi film karakteri için çatır çatır kavga ediyor sitede. bir örneğini yabancı bir dbz sitesinde okudum:

konu: lssj god broly vs lord bills (mesajları çevirdim, + ve - de üyeler.)

(+) mesaj 1: broly'e ssj2 halindeyken bile yumruk veya kamehameha (güç topu) işlemiyor. broly'nin gücü de sürekli artıyor. bills, broly'i güneşe fırlatmadan öldüremez. broly kazanır.
(-) mesaj 2: bills goku'yu yenmişti, broly de kim? bills kazanır.
(+) mesaj 3: broly'nin gücü sürekli artıyor. broly kazanır.
(-) mesaj 4: bills sadece %70 gücüyle goku'yu yendi. bills kazanır.

en sonunda bıkan birisi gelip farklı bir şeyler söylüyor.

aslında verebilir. özelde açıklarım.

seelkadoom vs broly: berabere biter. 0'dan 0 oynayın (iddaacıya bağlıyorum gırgır geçelim biraz daha ^^) :D

who pikachu? who freddy? (ibrahimovic sturridge için benzer yanıt vermişti. soru şöyleydi hatta: "rooney/rvp vs suarez/sturridge." adam da who sturridge demişti. ben de bunu diyorum :D)

bu arada; paris chelsea maçı linki veya kanalını verebilecek olan var mı? bayağı heyecanlı olacağa benziyor.

Seelkadoom yanlız değildi sonic.exe'de vardı ama neyse onu boşver :(

Pikachu:

Fredy:

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seelkadoom yanlız değildi sonic.exe'de vardı ama neyse onu boşver :(

Pikachu:

Fredy:

brokolinin kasları yeter olm :D güreşçiden hallice kasları var adamın.

olm "steve broly'dir" dedik, broly'i yenmek isteyenlerle doldu. dur bi "broly görseydiniz" tarzında bir konu açayım da orada devam edelim yarın :D

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne Teorisi Ya ? Minecrafttaki Ana Karakterimizdir Steve 1.8 güncellemesi geldikden sonra onu özlemeye başladım lan :( Alexmi olur abi ya :/