Üsteki Üyeye işkence çektirin

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- broly'nin süper saiyan formundayken göz bebekleri yok :D genelde bu formda geziyor zaten.
2- broly ile modern bir şekilde etleri paylaşırız. ve şahdamar favori şarkılarımdandır.
3- broly yeniden topraktan çıkar :D güneşe atamazsan ölmez :)

sonic.exe versiyon 2 gibi oldu lo :) son edit:

broly seni de yer ^^
Tmm borlyi alirim g*tüne kılıç saplarım sonra ölür :)

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baltayı barsağına azıcık saplarım ölmessin sonra barsağını koparırım ağzına veririm ( ͡° ͜ʖ ͡°)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tmm borlyi alirim g*tüne kılıç saplarım sonra ölür :)

imkansız. broly'nin enerjisi hiç tükenmez. lssj formunda adam. yumruk yemiyordu filmde. artık güneş de zarar veremiyormuş. lssj4 olarak dönecekmiş galiba. bir yapımda traileri çıkmış super saiyan 4 broly diye.[DOUBLEPOST=1424200536,1424200506][/DOUBLEPOST]
Baltayı barsağına azıcık saplarım ölmessin sonra barsağını koparırım ağzına veririm ( ͡° ͜ʖ ͡°)

sonic.exe+broly'i üstüne salarım, akşam yemeği diye yediririm.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
imkansız. broly'nin enerjisi hiç tükenmez. lssj formunda adam. yumruk yemiyordu filmde. artık güneş de zarar veremiyormuş. lssj4 olarak dönecekmiş galiba. bir yapımda traileri çıkmış super saiyan 4 broly diye.

G*tüne kılıç saplamamın neresi enerji ile ilgili isterse 100 tane red bull içsin sonuçta kan kandır tmm o zaman G*tünde s*kinde t*aşağında ve kafasına nükleer bomba atarım böylece ölür hadi olmadı mk o zm dünyayı patlatırım ama sen "Broly manyağı nefes almaya ihtiyaç duymaz" dersen o zm zamanda geri gidip brolynin annesini gebertirim ve tüm ailenin kökünü kuruturrum HEEE O DA OLMADI GİDİP YAPIMCININ G*TÜNE KILIÇ SAPLARIM

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
CS:GO'da umarım ranked oynarken takımına 4 Rus düşer :>
Sana Kan Yoluyla HIV Virüsü yollardım Ve Yatağın Altında Ölene Kadar Boğardım. Şırıngayla Birlikte sana Brazilyada Bulunan ''Gezgin Örümcek'' adlı ölümcül örümceüin zehirini enjekte ederdim kusardın ve akciğerindeki akyuvarlar yıkılırdı :) (okadarda değil tabi böyle korkunç bişeyi yapmam :D)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
imkansız. broly'nin enerjisi hiç tükenmez. lssj formunda adam. yumruk yemiyordu filmde. artık güneş de zarar veremiyormuş. lssj4 olarak dönecekmiş galiba. bir yapımda traileri çıkmış super saiyan 4 broly diye.

G*tüne kılıç saplamamın neresi enerji ile ilgili isterse 100 tane red bull içsin sonuçta kan kandır tmm o zaman G*tünde s*kinde t*aşağında ve kafasına nükleer bomba atarım böylece ölür hadi olmadı mk o zm dünyayı patlatırım ama sen "Broly manyağı nefes almaya ihtiyaç duymaz" dersen o zm zamanda geri gidip brolynin annesini gebertirim ve tüm ailenin kökünü kuruturrum HEEE O DA OLMADI GİDİP YAPIMCININ G*TÜNE KILIÇ SAPLARIM

yapımcının numarasını bi öğren sen ona sapla kılıcı :D[DOUBLEPOST=1424275568,1424275522][/DOUBLEPOST]
Sana Kan Yoluyla HIV Virüsü yollardım Ve Yatağın Altında Ölene Kadar Boğardım. Şırıngayla Birlikte sana Brazilyada Bulunan ''Gezgin Örümcek'' adlı ölümcül örümceüin zehirini enjekte ederdim kusardın ve akciğerindeki akyuvarlar yıkılırdı :) (okadarda değil tabi böyle korkunç bişeyi yapmam :D)

barcelona idmanına top niyetine veririm :D

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sana ilaç yuttururum ölmeme ama acısını çekme bende acı çekmeyen ölümsüz ve master chiefe güç ilacı birde master chief ile akarız facebooka koyarım adınıda master chief ile ben aqarqene
broly bir şey yapamaz bana yapana artık brolythelssj sen cevap vericeksen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sana ilaç yuttururum ölmeme ama acısını çekme bende acı çekmeyen ölümsüz ve master chiefe güç ilacı birde master chief ile akarız facebooka koyarım adınıda master chief ile ben aqarqene
broly bir şey yapamaz bana yapana artık brolythelssj sen cevap vericeksen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ben yapıyom lo :D broly ilk kez de olsa lssj6 olur ve ışınlanır. ilaç da broly'de ters teper ve daha güçlenir. sonra gücünü süper güçlü bir kamehameha için harcar ve seni yok eder :D