[İSTEK]Oku İcinden Gecirme.

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Normal sunucular saniyede 20 işlem yaparken senin sunucun saniyede 19.27 işlem yapıyor.
Crafting Tabble'de eşya koyarken,yada bazen pvp'de oyuncuların yere girmesi gibi olayları gösterir.
Bu arada 'sen yap gerisine karışma' ne demek ? Sana bir şey yapacağımı mı sanıyorsun ? Sen kimsin hiç sordun mu kendine ?
Sen mümkünse şunu kullan,iyiliğini düşünende suç.
10 online olduğunu varsayıyorum.
saniyede 20 işlem.
bir saniyede 200 veritabanı satırı dolduracak.
bir dakikada 12.000 veritabanı satırı dolduracak.
bir saatde 720.000 veritabanı satırı dolduracak.
beş saatin sonunda ise skript 3 milyon 600 yüz bin veri arasından veri almakta zorlanacak ve sunucun çökecek,bütün skriptlerinin veritabanları gidecek.

Bir dahaki karılaşmamızda bana saygı göstermezsen,bilerek suncunu çökertecek işlemi yaptırtırım.
Senin şu anki veritabanı satır sayın 800.000'i geçmezken 15 saatde bu rakamın karesini yapacaksın.
Anladım Sen yap Gerisine KArışma Dedigimi Editlemiştim Yanlışlıkla Yaani Mesa Olarka Gönderdim Affolo :(

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
oyuncunun lokasyonunu bir değişkene kaydettikten sonra.
set y-coordinate of {dgs} to y-coordinate of {dgs}+10
Sonra oyuncuyu dgs'ye ışınla.
Anti-Knocback sanırsam vuruş esnasında itilmeyi engelliyor, şu şekilde kolaylıkla engellenebilir. Vurma eventi iptal edilir ve oyuncu vuran kişinin baktığı yere doğru fırlatılır daha sonra oyuncuya hasar verilir, bu şekilde AntiKnocback'in çalışmayacağını düşünüyorum.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Anti-Knocback sanırsam vuruş esnasında itilmeyi engelliyor, şu şekilde kolaylıkla engellenebilir. Vurma eventi iptal edilir ve oyuncu vuran kişinin baktığı yere doğru fırlatılır daha sonra oyuncuya hasar verilir, bu şekilde AntiKnocback'in çalışmayacağını düşünüyorum.
Her türlü fırlatmayı engelliyor :(

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öyle bir hile bana pek mümkün gelmedi, 20 block fırlatsam şimdi engelleyecek mi?
Oyuncu koordinatları sunucuya kaydediliyorsa bence de mümkün değil.
Ayrıca vurma etkinliği client'den alınırken itme etkinliğini sunucudan biz yolluyoruz.Hilenin sunucudan bilgi alabileceğini sanmıyorum.
Yani hile erişemez.
Ben push olayı için demiştim ._. Onu engelliyor diye biliyorum, @IRFN :(

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
On damage'de hemen yok olmuyorsa, skript ok yok olmadan önce işlem yapabiliyorsa yapılabilir bence :(
Speed ve direction çekiliyormuş skriptle*