Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucumda oyuncular ölünce itemler sıfırlanıyor. gamerules yazdım itemler gitmiyor ama bu seferde altın elma düşmüyor. [Sunucum PVP] acil yardım oyuncularımı kaybediyorum.[DOUBLEPOST=1424107297,1424099229][/DOUBLEPOST]kimse bilmiyormu acil yardım
anladığım kadarıyla o pvp server açmış ve oyuncuların ölünce eşyalarının gitmesini istemiyormuş böle olunca oyuncuları serveri bırakıyormuş ama altın elma kısmını anlamadım
Sanırım bu skript işini görür.Ben yapmadım.Yapımcısı AtakanRS adındaki bir forum üyesi!
PHP:
on death:
if victim is a player:
drop 1 Golden Apple
on picking up 1 Golden Apple:
remove 1 Golden Apple from the player
apply regeneration 2 to the player for 5 seconds
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.