- En iyi cevaplar
- 0
Hiçbir yaratıcı varlığa inanmazdan ne anlıyorsun kioradan da ateistliğe, ateistlikten de deccal'e. deccal çoğu insanı kandıracakmış. çünkü "ben tanrıyım" diyecekmiş. bunlar deccal'e inanacaklar. yasaklanmış bir videoda varmış.
Hiçbir yaratıcı varlığa inanmazdan ne anlıyorsun kioradan da ateistliğe, ateistlikten de deccal'e. deccal çoğu insanı kandıracakmış. çünkü "ben tanrıyım" diyecekmiş. bunlar deccal'e inanacaklar. yasaklanmış bir videoda varmış.
yok la o kadar cahil değiliz tek taptığımız bizi yaratan allahtır
Bildiğin şey tek ismi bu kadar emin konuşma dostum ^^O kadar gizliki hepimiz biliyoruz.
Gelenlerin serilerini izle her türlü oyunlarını,planlarını her şeylerini anlatıyorlar.Bildiğin şey tek ismi bu kadar emin konuşma dostum ^^
Dediğim gibi dostum sadece bildiğin tarafı bu. " Her şey " diye bir şey yok sana her şey diyip dünyalarca plan kuruyor olabilirler. Bu İllüminati olayıda saçma geliyor nedense.Gelenlerin serilerini izle her türlü oyunlarını,planlarını her şeylerini anlatıyorlar.
yanlış yazmışımAllah'a tapilmaz. ibadet edilir
GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Allah'ın adını küçük yazma. İllüminati hakkında açıklama yapardım ama bin kişi açıklamış zaten yukarıda.yok la o kadar cahil değiliz tek taptığımız bizi yaratan allahtır