birisi bana illümünati olayını açıklayabilir mi ?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Mason amcaların kendilerine verdikleri isim. Aydınlanmak, aydınlananlar gibi bir anlamı var. Bu mason amcalar ne yapıyor peki?

Karanlık bodrumlarda toplanıp ayinler ve gizli plancıklar yapıyorlar. (Bkz. Beyaz Saray'ın -26. katındaki Cehennem ya da Kıyamet Odası gizemi)

Amaçları Deccal denilen müstakbel partronlarına ne haltlar yediklerini göstererek övünmek ve dünyayı onun istediği şekilde biçimlendirmek.

Daha fazla konuşursam cızz yaparlar, burada noktalıyorum.

B)

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
İlluemeanuiti =

Üçgen + Göz bandı takmış korsan (1 göz oluyor) = /o\

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En dogru ve aciklayici bilgiyi vereyim : Bu orgut , ilk zamanlarinda sahip oldugu bilim alanindaki calismalariyla taninmis insanlarin bulundugu , Almanya'da kurulmus (bazi kaynaklarda Isvicre) bir aciklayici bilim dalinda kurulmustur. Kur'an'da da gecen Deccal ile hicbir alakasi yoktur. Deccal , dunyanin sonu geldigi vakit (kiyamet) insanlara yardim edecek bir varliktir. Bu orgutun gunumuze gelene kadar icerigi , uyeleri degistigi gibi logosu da degismistir. Bugun bir piramidin icindeki goz olarak bilinen logo uydurmacadir ve gercek logo bazi kaynaklarda isik , bazi kaynaklarda ise baykus olarak bilinmektedir. Aydinlattiysam ne mutlu. :)

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
insanların bilmeden yok şeytana yok bişeye bişeye dedikleri Ancak bi boku olmayan 250 yıllık bir gizli örgüt konu kapansın

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelenlerin serilerini izle her türlü oyunlarını,planlarını her şeylerini anlatıyorlar.
Dediğim gibi dostum sadece bildiğin tarafı bu. " Her şey " diye bir şey yok sana her şey diyip dünyalarca plan kuruyor olabilirler. Bu İllüminati olayıda saçma geliyor nedense.

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Yeni Dünya Düzeni"'ni kurmaya çalışan bir grup gizli örgüt. Baphomet adında keçiye benziyen bir varılğa (bazı kaynaklarda bir şeytan olduğu söylenir) taparlar. Tüm dünyayı gizlice hükmettikleri de söylenir ve ünlülerin hepsi (sanırım Eminem hariç) bu topluluktadır ve subliminal mesajlar vererek insanların beynini ele geçirmeye çalıştıkları da söylenir.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi