- En iyi cevaplar
- 0
Steamdan hepsini bana söylediğinden ..
xD ulan dediğin şeye bak ya Neresi Cengiz Han'a ait değil ki zaten?Olabilir ama her şekilde Cengiz Han'a ait bir yerde bulunmuş.
xD ulan dediğin şeye bak ya Neresi Cengiz Han'a ait değil ki zaten?Adam Dünyayı Fethetmiş xD
Pnp geçmişe gitsen ve ne yaparsan yap göreceksin Kaderi değiştiremiyorsun. Eğer birisi ölüyorsa onu O anlığına önlersin ama havadan uçan bir kuş pisler adamın kafaya ondan dikkatini kaybeder kayıp düşer kafayı çakar.Olay bundan ibaret geçmişe git gidebilirsen fakat Yazılan Kaderi asla ama asla değiştiremezsin.Başka boyuttan uzaylılar gelmiş geleceği değiştirmiş. Aslında bu olaylar başka bir şey olmuş ama gerçeklik değişmiş. 4 boyutlu yaratıklar yüzünden.![]()
Hepsi değil de kalpaklı Alman Komutanlar sardı o_OSteamdan hepsini bana söylediğinden ..
Geçen bizim Kader estetik ameliyat oldu bayağı yakışıklı şimdi[DOUBLEPOST=1424461845][/DOUBLEPOST]HahahahaPnp geçmişe gitsen ve ne yaparsan yap göreceksin Kaderi değiştiremiyorsun. Eğer birisi ölüyorsa onu O anlığına önlersin ama havadan uçan bir kuş pisler adamın kafaya ondan dikkatini kaybeder kayıp düşer kafayı çakar.Olay bundan ibaret geçmişe git gidebilirsen fakat Yazılan Kaderi asla ama asla değiştiremezsin.
E tamam da Cengiz Han'ın mezarı türbe mürbe de değil ki bir tepedeki ağacın altında sen neyin kafasını yaşıyorsun? Bunlar Cengiz Han'ın kendi sözleri adam atına biniyor geziyor kendi mezarı için uygun bir yer güzel bir manzarası olan bir yer ve bir tepe buluyor tepe de sadece bir tane ağaç var ve kendisi diyor burası mezarım için çok uygun bir yer öldüğümde beni buraya gömün diyor ve adamı oraya gömüyorlar neyin kafasını yaşıyorsun sen?Yav öyle değil Türbe Mürbe falandır özel saray falan
![]()
Translateli versionu yokmu[DOUBLEPOST=1424461974,1424461906][/DOUBLEPOST]Çok özür diliyorum ama bunu atmasam olmazdı![]()
Mezar değildir diyorum yav. Onun yazdığı yer mezar değildir.E tamam da Cengiz Han'ın mezarı türbe mürbe de değil ki bir tepedeki ağacın altında sen neyin kafasını yaşıyorsun? Bunlar Cengiz Han'ın kendi sözleri adam atına biniyor geziyor kendi mezarı için uygun bir yer güzel bir manzarası olan bir yer ve bir tepe buluyor tepe de sadece bir tane ağaç var ve kendisi diyor burası mezarım için çok uygun bir yer öldüğümde beni buraya gömün diyor ve adamı oraya gömüyorlar neyin kafasını yaşıyorsun sen?İki saattir ne anlatıyorum ben ha?
![]()
Pnp geçmişe gitsen ve ne yaparsan yap göreceksin Kaderi değiştiremiyorsun. Eğer birisi ölüyorsa onu O anlığına önlersin ama havadan uçan bir kuş pisler adamın kafaya ondan dikkatini kaybeder kayıp düşer kafayı çakar.Olay bundan ibaret geçmişe git gidebilirsen fakat Yazılan Kaderi asla ama asla değiştiremezsin.
Dostum Cengiz Han'ın mezarı cidden hala bulunamadı çünkü Cengiz Han'ın kendi sözleri var 2 tepe var 1 ağaç var ve öldüğümde beni oraya gömün ama bunu hiç kimse bilmesin diyor ve bu taa kaç yıl önce yani bu zamana kadar O tepeler depremde yok olmuş olabilir toprak kayması yzüünden şekil değiştirmiş olabilir ağaçtan zaten ser kalmaz + bütün tepeler ağaç dolu imkansız mezarını bulmak mübareğin. Araştırırsan belgeseli google da belki bulursun ve izlemeni öneririm çok ilginç anlar yaşıyor adamlar.
Bunu yazmak için geldim gidiyorumHepsi Tesadüf
Translateli versionu yokmu[DOUBLEPOST=1424461974,1424461906][/DOUBLEPOST]
Mezar değildir diyorum yav. Onun yazdığı yer mezar değildir.
Becerürüz :3Tavşanları salarım .___.