- En iyi cevaplar
- 0
Biz buna hort diyoruz ama ;(Reflesh[DOUBLEPOST=1421767500,1413406021][/DOUBLEPOST]Guncel
Biz buna hort diyoruz ama ;(Reflesh[DOUBLEPOST=1421767500,1413406021][/DOUBLEPOST]Guncel
konu benimBiz buna hort diyoruz ama ;(
Son versiyonunu görmediğin galiba ?Ses efekti ne zaman ekliyeceksiniz çok sabırsızlıkla bekliorumSimdi eklersen çok güzel olur kaç gündür ses efektlisini arıyorum
bitane buldum oda ismi sadece Pegasus olursa çalışıyor o yüzden kotu ama seninkinde ses efekti olsa çok süper olur
![]()
- config dosyasından özel havai fişek roketini açıp kapatabilme. (v1.1.5)
ses efekti varmı? varsa nasıl aktif edicez ?Son versiyonunu görmediğin galiba ?
Var, kendisi zaten aktif.ses efekti varmı? varsa nasıl aktif edicez ?
Hayır malsef oyle bir özelligi yok Pegasus pluginde var ama sizinkinde yokVar, kendisi zaten aktif.
Doğru yokmuş :/Hayır malsef oyle bir özelligi yok Pegasus pluginde var ama sizinkinde yok![]()
Söylede yapak işte yada güncelleyin kötü bence sses olmadıgı için ses olsa süper ötesi bir plugin olcakDoğru yokmuş :/
ses efekt var ama
anadolujet plugini varsa çalışmaz.Bende oluyor 1.7 sw
ama komutla anca...
Spawnda otomatik olarak çıkmıyor Republican hem skript hem de plugin![]()
Hayır yok,ayrıca skript i yükleyip plugini siliyorum yine olmuyor ve zıttı da olmuyoranadolujet plugini varsa çalışmaz.
Eklenti güncellendi son versiyonu kullanın.Hayır yok,ayrıca skript i yükleyip plugini siliyorum yine olmuyor ve zıttı da olmuyor![]()