- En iyi cevaplar
- 0
Ben seni broly yi ve brokoli yi sildim ya sonra üçünüz birden geri geldiniz sonra ben yine sildim ve eğer yine geri gelecekseniz bu sefer brokoli yi bırakın o olmadada olur
brokoliyi yedim sırada broly ve ben var
Ben seni broly yi ve brokoli yi sildim ya sonra üçünüz birden geri geldiniz sonra ben yine sildim ve eğer yine geri gelecekseniz bu sefer brokoli yi bırakın o olmadada olur
Yüce çay kaşığı sizi banlıyor!
Anlamadım ban
Godus isimli oyunun bana verdiği yetkiye ve tanrısal güçlere dayanarak broly nin aşması çok uzun sürecek devasa dağlar oluşturuyorum ve broly yi kontrol edememen için seni siliyorum
Tüm evrenleri ve seni ve sonic exe yi siliyorum ardından broly yi sonsuzluk çukuruna hapsediyorum@CleverManda nın taklidini yapıyor
Hehehehehehehe... Sonic.exe de benim emrimde... Ve ayrıca beni sadece bir evrenden silebildin. Dragon Ball Z'de 20'den fazla evren var. Diğer evrenden kontrol ediyorum. Yok olma vakti!
Tüm evrenleri ve seni ve sonic exe yi siliyorum ardından broly yi sonsuzluk çukuruna hapsediyorum
Tüm evrenleri ve seni ve sonic exe yi siliyorum ardından broly yi sonsuzluk çukuruna hapsediyorum
Bi Sebebim Olmadığı İçin Ban
Betonda Yaşamıyorum Yerler Beton. Bunu Bile Anlayamadığın İçin Ban