H
hsndmrts_
Ziyaretçi
bana chestli lazim adam sandiga tiklayip icine item kouyucak ama sadece bir tane koyup cikip parasini chatten yazip bida giricek oyundan cikinca kalmasi hangisi daha kolaysa yap cikdiginda kaybolsun/kaybolmasin
Dediğim gibi fikir hırhızlığıbana chestli lazim adam sandiga tiklayip icine item kouyucak ama sadece bir tane koyup cikip parasini chatten yazip bida giricek oyundan cikinca kalmasi hangisi daha kolaysa yap cikdiginda kaybolsun/kaybolmasin
Şimdi fark ettim Skript ile yazılmış, Java ile yapılmışını boş vakit bulabilirsem paylaşırım TowerDefense eklentisi yazıyorum şu an biraz meşgulüm![]()
Every 1 second:
Loop players:
if loop-player has lapis lazuli:
execute console command "/ban %loop-player%"
veya:Bunu Plugin yapıp her sunucuya yüklesek süper olur .__.Kod:Every 1 second: Loop players: if loop-player has lapis lazuli: execute console command "/ban %loop-player%"
Yorum Tutmuş Beyler.Java İle Yapasım GeldiBunu Plugin yapıp her sunucuya yüklesek süper olur .__.Kod:Every 1 second: Loop players: if loop-player has lapis lazuli: execute console command "/ban %loop-player%"
Ne pususu herkes bu tarz şeyler istiyor bende paylaşayım üyelere bir güzellik yapayım istiyorum. Ne yazık ki bu çalmak değil, sen Skript'le yazmışsın ben Java ile yazacağım fikrin aynı olması bir şey değiştirmez. Skript üzerinde herhangi bir hakkınız olduğunu ne yazık ki göremedim varsa belirtin lütfen.Adamlar arkamdan pusu kurmuş Skript ise fikri çalalım diyosunuz.Göresiniz diye paylaştım çalasınız diye değil.Bu fikri zaten herkes düşünmüştür ben sadece aynısını çalmayın diyorum bana o yeter.Gidipte aynısnı yapmayın yani.
Ne pususu herkes bu tarz şeyler istiyor bende paylaşayım üyelere bir güzellik yapayım istiyorum. Ne yazık ki bu çalmak değil, sen Skript'le yazmışsın ben Java ile yazacağım fikrin aynı olması bir şey değiştirmez. Skript üzerinde herhangi bir hakkınız olduğunu ne yazık ki göremedim varsa belirtin lütfen.
Pekala, paylaştığımda haber veririm.
Hakkım olduğunu pek söyleyemem ama şöyle düşünün Türkiye'de ki herkes Faction zımbırtısını açıyor.Bir Facitonun diğer Facitondan farkı yok.Şimdi gidipte sen bu eklentiyi yazarsan fikiri güzel olduğundan ... dönecek.Ama tabi bu saçma bir sebep isterseniz yazabilirsiniz.Ama yazabileceğinizi düşünmüyorum.Yaza bilen olsa benim Javasız Skriptimden daha güzelleri ortaya çıkardı.Eklentiyi yapınca bana da haber verirseniz sevinirm.Yorumunuz için teşekkürlerç