Pazar Sistemi | Gelişmiş MMORPG Oyuncu Pazarı | Kaynak İçermez!

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bana chestli lazim adam sandiga tiklayip icine item kouyucak ama sadece bir tane koyup cikip parasini chatten yazip bida giricek oyundan cikinca kalmasi hangisi daha kolaysa yap cikdiginda kaybolsun/kaybolmasin

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
ben boyle bi konu acmistim zaten yapilsin diye 1 sene oldu

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
ayrica skript ile alakali hicbir suclama yapilamaz skripti veya fikrini paylasmissa istedigini yapabilirsin

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Şimdi fark ettim Skript ile yazılmış, Java ile yapılmışını boş vakit bulabilirsem paylaşırım TowerDefense eklentisi yazıyorum şu an biraz meşgulüm :D

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Şimdi fark ettim Skript ile yazılmış, Java ile yapılmışını boş vakit bulabilirsem paylaşırım TowerDefense eklentisi yazıyorum şu an biraz meşgulüm :D

Kod:
Every 1 second:
    Loop players:
        if loop-player has lapis lazuli:
            execute console command "/ban %loop-player%"
Bunu Plugin yapıp her sunucuya yüklesek süper olur .__.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Kod:
Every 1 second:
    Loop players:
        if loop-player has lapis lazuli:
            execute console command "/ban %loop-player%"
Bunu Plugin yapıp her sunucuya yüklesek süper olur .__.
veya:
on left click on a lapis lazuli block:
execute console command "/ban %player%"
hem daha kısa :D

(Neyse konuyu dağıtmayalım :()

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlar arkamdan pusu kurmuş Skript ise fikri çalalım diyosunuz.Göresiniz diye paylaştım çalasınız diye değil.Bu fikri zaten herkes düşünmüştür ben sadece aynısını çalmayın diyorum bana o yeter.Gidipte aynısnı yapmayın yani.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Adamlar arkamdan pusu kurmuş Skript ise fikri çalalım diyosunuz.Göresiniz diye paylaştım çalasınız diye değil.Bu fikri zaten herkes düşünmüştür ben sadece aynısını çalmayın diyorum bana o yeter.Gidipte aynısnı yapmayın yani.
Ne pususu herkes bu tarz şeyler istiyor bende paylaşayım üyelere bir güzellik yapayım istiyorum. Ne yazık ki bu çalmak değil, sen Skript'le yazmışsın ben Java ile yazacağım fikrin aynı olması bir şey değiştirmez. Skript üzerinde herhangi bir hakkınız olduğunu ne yazık ki göremedim varsa belirtin lütfen.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne pususu herkes bu tarz şeyler istiyor bende paylaşayım üyelere bir güzellik yapayım istiyorum. Ne yazık ki bu çalmak değil, sen Skript'le yazmışsın ben Java ile yazacağım fikrin aynı olması bir şey değiştirmez. Skript üzerinde herhangi bir hakkınız olduğunu ne yazık ki göremedim varsa belirtin lütfen.

Hakkım olduğunu pek söyleyemem ama şöyle düşünün Türkiye'de ki herkes Faction zımbırtısını açıyor.Bir Facitonun diğer Facitondan farkı yok.Şimdi gidipte sen bu eklentiyi yazarsan fikiri güzel olduğundan ... dönecek.Ama tabi bu saçma bir sebep isterseniz yazabilirsiniz.Ama yazabileceğinizi düşünmüyorum.Yaza bilen olsa benim Javasız Skriptimden daha güzelleri ortaya çıkardı.Eklentiyi yapınca bana da haber verirseniz sevinirm.Yorumunuz için teşekkürlerç

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0

Hakkım olduğunu pek söyleyemem ama şöyle düşünün Türkiye'de ki herkes Faction zımbırtısını açıyor.Bir Facitonun diğer Facitondan farkı yok.Şimdi gidipte sen bu eklentiyi yazarsan fikiri güzel olduğundan ... dönecek.Ama tabi bu saçma bir sebep isterseniz yazabilirsiniz.Ama yazabileceğinizi düşünmüyorum.Yaza bilen olsa benim Javasız Skriptimden daha güzelleri ortaya çıkardı.Eklentiyi yapınca bana da haber verirseniz sevinirm.Yorumunuz için teşekkürlerç
Pekala, paylaştığımda haber veririm.