Forumda uyku kaçınca; Çılgın haller gece 1.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sohbet edin :(

Sohbet konusunu açıyorum ;
Ölüme en çok yaklaştığınız an ?

Benim ki ; Denizde Tutunduğum simit ters dönünce boğulmuştum ._.

Siz kendi aranızda tazelersiniz artık soruyu :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Size ne oluyor? Benim açtığım onca muhabbet/gece muhabbeti konuları neden ölüyor?

+ Nereden başlayayım? B) Çoğu kez ölümle burun buruna geldim ben. B)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Kar yağınca servis otobüslerinin geçtiği yol buz tutmuştu karşıya geçerken yolun ortasında kaydım araba geçiriyordu XD
Avşaya gidince yüzmeyi bilmiyodum su bi çekti kendine aboww sahile çıkınca burnumdan kaynak gibi su geldi

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kar yağınca servis otobüslerinin geçtiği yol buz tutmuştu karşıya geçerken yolun ortasında kaydım araba geçiriyordu XD
Avşaya gidince yüzmeyi bilmiyodum su bi çekti kendine aboww sahile çıkınca burnumdan kaynak gibi su geldi
Ben de geçen yaz ocaklar da denizin üzerinde uzandım gözlükte takılı gözlerimi kapattım dinlendim bir an kendimden geçmişim O rahatlıkla.Birden bir soğukluk bütün bedenimi kapladı gözlerimi fal taşı gibi açarak ne oluyor lan dedim kendi kendime su git gide soğumaya başlıyordu adrenalin yapıyordum birden doğrulunca ayağım boşta kaldı yere değmedi dengemi kaybedip suya kafayı bir gömdüm altım kap karanlık uzun yosunlarla kaplı ve çok korkunçtu ödüm kopmuştu ve yaklaşık 8 - 10 metre derinliğindeydi ve ben pek de iyi bir yüzücü değilim kafayı telaşla sudan çıkardım ve milletin yüzdüğü yerden 20 metre ilerideydim ve su git gide soğumaya başlıyordu O korkuyla kafayı suya sokup yüzdüm insanlara doğru fakat suyun altı ödümü kopartıyordu sanki şu yosunların arasından bir ceset çıkacak veya bir şey fırlayıp bana saldıracak diye sonra bir an durdum sırt üstü uzandım derin nefes aldım ve sakinleşip öyle bir şey olmayacak diye kendimi telafi ettim ve hızlıca bacaklarımı vurarak geri geri yüzerek insanların yüzdüğü yere vardım oradan da sahilde uzandım uyukladım.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Ben de geçen yaz ocaklar da denizin üzerinde uzandım gözlükte takılı gözlerimi kapattım dinlendim bir an kendimden geçmişim O rahatlıkla.Birden bir soğukluk bütün bedenimi kapladı gözlerimi fal taşı gibi açarak ne oluyor lan dedim kendi kendime su git gide soğumaya başlıyordu adrenalin yapıyordum birden doğrulunca ayağım boşta kaldı yere değmedi dengemi kaybedip suya kafayı bir gömdüm altım kap karanlık uzun yosunlarla kaplı ve çok korkunçtu ödüm kopmuştu ve yaklaşık 8 - 10 metre derinliğindeydi ve ben pek de iyi bir yüzücü değilim kafayı telaşla sudan çıkardım ve milletin yüzdüğü yerden 20 metre ilerideydim ve su git gide soğumaya başlıyordu O korkuyla kafayı suya sokup yüzdüm insanlara doğru fakat suyun altı ödümü kopartıyordu sanki şu yosunların arasından bir ceset çıkacak veya bir şey fırlayıp bana saldıracak diye sonra bir an durdum sırt üstü uzandım derin nefes aldım ve sakinleşip öyle bir şey olmayacak diye kendimi telafi ettim ve hızlıca bacaklarımı vurarak geri geri yüzerek insanların yüzdüğü yere vardım oradan da sahilde uzandım uyukladım.
İşte aynı ben
Derin su bana her zaman çoğu şeyden korkunç gelmiştir insan sonunu bilmediği şeyden acayip korkuyor bir şey beni çekçek nefesim kesilcek ölcem 0:D[DOUBLEPOST=1424563152,1424563076][/DOUBLEPOST]Neyse beyler ben televijına geçiyom

bossentobi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
8 yaşındaydım galiba (10 felanda olabilir) bademcik ameliyatı olcakmışım haberim yok B) gittik narkoz verirken bana dediler ''gel bak balon şişiricez'' gibisinden etrafta 1-2 adet şişmiş balon gördüm sonra balonu ağzıma verdi şişir dedi burnuma felan balon tıktı gibi oldu anlamadım narkoz olmuş uyandım vuhu ameliyat tamam sonra bi' kaç gün sonra kanlı kusmaya başladım hastaneye gittik doktor yanlış yaptı birşeyi sanırım evde abim ''ölümden dönmüşün lan'' gibisinden bir cümle söyledi bi kaç defa daha kustum farklı hastaneye gittik adam çubuk gibi birşeyin üstüne bi ilaç döktü bademciklerin oralara felan sürdü anında durdu kanama orda anladım eski doktor malmış. Bir diğerinde 9 yaşındaydım sanırım amcamlarla, yeğenlerle hamama gittik havuzdan girişte böyle çok kısa yerler var boyumda kısa oralarda dolanıyordum mal mal sonra sıkıldım atladım daha hiçbişey bilmiyodum boyumda zaten mâlum şey kadar çırpındım ölüyom sandım kilolu amcam vardı çırpınırken bi' atladı hamam boşaldı zatende kurtardı felan anladınız siz.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sahilde kuzenimle birlikte yüzerken bize çok büyük bir dalga çarpmıştı,sahil zaten 5-6 metre sonra baya derin oluyor.Neyse işte bende kuzenimin yanına gelicektim sudan çıkıp ama sonra farkettim ki kuzenim yüzme bilmiyordu (14 yaşında olmasına rağmen).Kendisi beni tutmaya çalıştı ama ağır olduğu için beni dibe çekti,
Ayak atmasından ve debelenmesinden benide korkuttu ve nefesim bitti.
7 metre derinlikteydim ve artık ağzıma su giriyordu.3 saniye daha geç kalsam gözlerim kararıcaktı ama çıkmayı başardım.
(biliyorum çok saçma ama :/ )

M

MUHDE

Ziyaretçi
Çocukken bilgisayar zamanlarımın az olduğu zamanlarda arabaya kafa atmıştım (gerçi o bana kafa atmıştı*) ama muhde ayakta*
Kafanın arkası ile yere düştü 3 metreden* Hala ayakta*
kafa üstü 2 metreden düştü* Hala ayakta*

Göründüğü üzere muhdenin hiçbir şekilde ölmediği kanıtlanmıştır*
//HENTAÜ POWÜR :(