Ben de geçen yaz ocaklar da denizin üzerinde uzandım gözlükte takılı gözlerimi kapattım dinlendim bir an kendimden geçmişim O rahatlıkla.Birden bir soğukluk bütün bedenimi kapladı gözlerimi fal taşı gibi açarak ne oluyor lan dedim kendi kendime su git gide soğumaya başlıyordu adrenalin yapıyordum birden doğrulunca ayağım boşta kaldı yere değmedi dengemi kaybedip suya kafayı bir gömdüm altım kap karanlık uzun yosunlarla kaplı ve çok korkunçtu ödüm kopmuştu ve yaklaşık 8 - 10 metre derinliğindeydi ve ben pek de iyi bir yüzücü değilim kafayı telaşla sudan çıkardım ve milletin yüzdüğü yerden 20 metre ilerideydim ve su git gide soğumaya başlıyordu O korkuyla kafayı suya sokup yüzdüm insanlara doğru fakat suyun altı ödümü kopartıyordu sanki şu yosunların arasından bir ceset çıkacak veya bir şey fırlayıp bana saldıracak diye sonra bir an durdum sırt üstü uzandım derin nefes aldım ve sakinleşip öyle bir şey olmayacak diye kendimi telafi ettim ve hızlıca bacaklarımı vurarak geri geri yüzerek insanların yüzdüğü yere vardım oradan da sahilde uzandım uyukladım.Kar yağınca servis otobüslerinin geçtiği yol buz tutmuştu karşıya geçerken yolun ortasında kaydım araba geçiriyordu XD
Avşaya gidince yüzmeyi bilmiyodum su bi çekti kendine aboww sahile çıkınca burnumdan kaynak gibi su geldi
İşte aynı benBen de geçen yaz ocaklar da denizin üzerinde uzandım gözlükte takılı gözlerimi kapattım dinlendim bir an kendimden geçmişim O rahatlıkla.Birden bir soğukluk bütün bedenimi kapladı gözlerimi fal taşı gibi açarak ne oluyor lan dedim kendi kendime su git gide soğumaya başlıyordu adrenalin yapıyordum birden doğrulunca ayağım boşta kaldı yere değmedi dengemi kaybedip suya kafayı bir gömdüm altım kap karanlık uzun yosunlarla kaplı ve çok korkunçtu ödüm kopmuştu ve yaklaşık 8 - 10 metre derinliğindeydi ve ben pek de iyi bir yüzücü değilim kafayı telaşla sudan çıkardım ve milletin yüzdüğü yerden 20 metre ilerideydim ve su git gide soğumaya başlıyordu O korkuyla kafayı suya sokup yüzdüm insanlara doğru fakat suyun altı ödümü kopartıyordu sanki şu yosunların arasından bir ceset çıkacak veya bir şey fırlayıp bana saldıracak diye sonra bir an durdum sırt üstü uzandım derin nefes aldım ve sakinleşip öyle bir şey olmayacak diye kendimi telafi ettim ve hızlıca bacaklarımı vurarak geri geri yüzerek insanların yüzdüğü yere vardım oradan da sahilde uzandım uyukladım.
Ben İstanbulluyum B) Sadece İnegöl de oturuyorum. B)Ha bu arada hemşeriymişiz @B35T14 İnegöl <3
Ne işim var ya?Bulent Ersoy gelmis gittin mi![]()
Yha resmen konuya sı.tın bi gidin ya abone dilenciliği yapmayın[DOUBLEPOST=1424591738,1424591698][/DOUBLEPOST]you tubeda izleyin bi ltf[DOUBLEPOST=1424591768][/DOUBLEPOST]abone olun daha çok video gelcek