Başınıza şöyle bir durum gelseydi ne yapardınız ?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
dostum forumun halinde bir şey yok bir moderatör gelse benim hesabımı incelese anlar bunlar gibi bebe cahil ve l e et olmadığımı foruma geçen sene kaydolmuşum daha o günden bu güne toplasan 50 entrym var ama forumu bozanlar işte bu kişiler şöyle zevkine bir konu açim dedim konuyu ne hale çevirdiler konumda başlangıcından beri eviniz yansa felan diyorum konuda law kelimesi geçmiyor ısrarla law ne arar evde law ne arar apartmanda gibi mesajlar atıyorlar yahu kim haklı kim haksız sen bir cevap ver sen bunlar gibi değilsin belli oluyor ?
o konuda haklısınız. Fakat size laf atanlara karşılık verirseniz olmaz.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
dostum forumun halinde bir şey yok bir moderatör gelse benim hesabımı incelese anlar bunlar gibi bebe cahil ve l e et olmadığımı foruma geçen sene kaydolmuşum daha o günden bu güne toplasan 50 entrym var ama forumu bozanlar işte bu kişiler şöyle zevkine bir konu açim dedim konuyu ne hale çevirdiler konumda başlangıcından beri eviniz yansa felan diyorum konuda law kelimesi geçmiyor ısrarla law ne arar evde law ne arar apartmanda gibi mesajlar atıyorlar yahu kim haklı kim haksız sen bir cevap ver sen bunlar gibi değilsin belli oluyor ?
İlk yorumlara baktığımda bu tartışmayı senin başlattığını görebiliyorum Minecraft forumu diye sadece Minecraft hakkında konuşulmak zorunda değil ayrıca "gerçek hayatta" başımıza geldiği için bu olay konu dışı bölümüne açmalısın Minecraft'ta geçmiyor bu olay.

"Bu forumun yaş ortalaması" kaç demen zaten bu tartışmayı başlattı kimseye suç atamazsın.

Anlamadıysan tekrar anlatayım Minecraft'ta değil gerçek hayatta ne yapardınız diyorsan konuyu buraya da açmayacaksın konu dışı bölümüne açacaksın. Minecraft'ta ne yapardık deseydin doğru yerdesin. Her iki hata da sende.

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk yorumlara baktığımda bu tartışmayı senin başlattığını görebiliyorum Minecraft forumu diye sadece Minecraft hakkında konuşulmak zorunda değil ayrıca "gerçek hayatta" başımıza geldiği için bu olay konu dışı bölümüne açmalısın Minecraft'ta geçmiyor bu olay.

"Bu forumun yaş ortalaması" kaç demen zaten bu tartışmayı başlattı kimseye suç atamazsın.

Anlamadıysan tekrar anlatayım Minecraft'ta değil gerçek hayatta ne yapardınız diyorsan konuyu buraya da açmayacaksın konu dışı bölümüne açacaksın. Minecraft'ta ne yapardık deseydin doğru yerdesin. Her iki hata da sende.

başınıza böyle bir durum gelse ne yapardınız dedim minecrafta böyle bir durum başınıza geldi diye başlık açmadım bu bir

iki evet forumun yaş ortalaması düşük olduğu için konular bazen çığrından çıkabiliyor

üçünsü birdaha konunun başlığını tekrardan oku istersen başınıza böyle bir durum gelse ne yapardınızmı yazıyor yoksa minecraft başınıza böyle bir durum gelse ne yapardınızmı yazıyor bilmiş bilmiş konuşman sana bir şey kazandırmaz kaybettirir :)

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
başınıza böyle bir durum gelse ne yapardınız dedim minecrafta böyle bir durum başınıza geldi diye başlık açmadım bu bir

iki evet forumun yaş ortalaması düşük olduğu için konular bazen çığrından çıkabiliyor

üçünsü birdaha konunun başlığını tekrardan oku istersen başınıza böyle bir durum gelse ne yapardınızmı yazıyor yoksa minecraft başınıza böyle bir durum gelse ne yapardınızmı yazıyor bilmiş bilmiş konuşman sana bir şey kazandırmaz kaybettirir :)
başınıza şöyle bir durum gelseydi ne yapardınız yazıyor dikkatini çekerim

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Düşünmeden konu açmak kaybettirir. Minecraft'a ait bir ekran görüntüsü koyar isen insanlar "Minecraft'ta ne yapardık" sorusunu sorar kendine ve ona göre cevap verir. Hani, biraz psikoloji hakkında araştırma yap, sonra bende bu konu hakkında konuş.

Sanırsam seni savunduğumu falan zannettin üzüldüm.

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düşünmeden konu açmak kaybettirir. Minecraft'a ait bir ekran görüntüsü koyar isen insanlar "Minecraft'ta ne yapardık" sorusunu sorar kendine ve ona göre cevap verir. Hani, biraz psikoloji hakkında araştırma yap, sonra bende bu konu hakkında konuş.

Sanırsam seni savunduğumu falan zannettin üzüldüm.

beni savunsan ne olucak savunmasan ne olucak bende buna üzüldüm işte neyse :D bugün çok eğlendirdiniz beni sayenizde bugünde vaktim geçti bu 10 yaşındaki çoluk çocuk olmasa kimlen eğlenip vaktimi geçiricek ama şimdi çıkıp gerçek hayata dönmem lazım kusura bakma hadi devam et :D

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
beni savunsan ne olucak savunmasan ne olucak bende buna üzüldüm işte neyse :D bugün çok eğlendirdiniz beni sayenizde bugünde vaktim geçti bu 10 yaşındaki çoluk çocuk olmasa kimlen eğlenip vaktimi geçiricek ama şimdi çıkıp gerçek hayata dönmem lazım kusura bakma hadi devam et :D
Benim için her türlü şeye atarlı cevap veren ve cevabın içine çoğunlukla ":D" saçmalıktan başka bir şey belirtmeyen emojiyi koyanlar o "10" yaşındaki çocukların zeka yaşının 5 eksiği yaşındadır. (Tabi zeka yaşı)
Yaşının kaç olduğu önemli değil. 20 yaşında olup 8 yaşındaki çocuğun yaptığı hareketleri yapanlar var. Sen de onlar gibisin yaşın büyük olsa da başkalarını doğru düzgün anlamıyorsun hiç düşünmeden saçma cevaplar veriyorsun.
Hop, bu saatte ne gerçek hayatı? Gerçek hayat mı var? Yat uyu saat gece 11. Türkiye tehlikeli. Her yaş için.
Ha dur sen diğerlerinden zeka yaşı olarak üstünsün ya anında çözüm bulursun sen sorunlara o yüzden sorun yok.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hee ping atıcam.... bir ara markettte kasiyerlik yapıyordum tıpkı sizin gibi 10 yaşlarında bir ***** gelip sürekli bana laflar atıyordu...Bunu bir uyardım 2 uyardım 3 uyardım 4 uyardım baktım akıllanmıyor daha sonra aynısını abisinin yanında yapt abisiyle birlikte abisinin kafasını alıp duvara çarptım ama yine o *****e bir şey yapmadım daha sonra onu bir gün yolda gördüm ve tüm gücümlü boğazına yapıştım daha sonra ağlayarak tamam abi özür dilerim abi özür dilerim abi diyip ayaklarıma kapandı...

şimdi sizin mesajlarını görünce aklıma nedense bu anım geldi dikkat edin aynısı başınıza gelmesin :) dışarıda işler değişir

beni hafife alma bi koysam kanada'ya gidersin. beni dövebilen çıkmadı ne ayılar geldi beni dövemedi boşuna disiplinlik oldular. (gerçi bende de hafif kas var ama o kadar değil)

hee ping atıcam.... bir ara markettte kasiyerlik yapıyordum tıpkı sizin gibi 10 yaşlarında bir ***** gelip sürekli bana laflar atıyordu...Bunu bir uyardım 2 uyardım 3 uyardım 4 uyardım baktım akıllanmıyor daha sonra aynısını abisinin yanında yapt abisiyle birlikte abisinin kafasını alıp duvara çarptım ama yine o *****e bir şey yapmadım daha sonra onu bir gün yolda gördüm ve tüm gücümlü boğazına yapıştım daha sonra ağlayarak tamam abi özür dilerim abi özür dilerim abi diyip ayaklarıma kapandı...

şimdi sizin mesajlarını görünce aklıma nedense bu anım geldi dikkat edin aynısı başınıza gelmesin :) dışarıda işler değişir

sen gene herkese abisin cahilsin bilmem nesin dedikçe zaten kaybediyorsun, gerçek bir abi olduğunu ispatlıyorsun. yaşın abi olmasa bile kafa yaşına baktığımızda senin kafa yaşının abiler kadar olduğu görülüyor zaten. herkes aynı şeyi diyor. sokakta olsak valla senin ağzını yumrukla doldurmuştum. beni kimse dövemiyor sen mi dövücen :) güreşçi big show'u getirsen anca döver :)[DOUBLEPOST=1424866286,1424866207][/DOUBLEPOST]
"Gücün çocuklara mı yetiyor ?" desem ? Ben 16 yaşındayım. Ben de çocuk sayılıyor muyum ? Gel dışarda görüşelim.

ben de 18. dışarıda onu hallederiz olm. kesin abisini falan getirir zaten kavga olsa.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 senedir bu foruma üyeyeyim daha 50 tane mesajım var post kasmaya çalışanlar belli :)

yav he he.

1- sen herkese "cahilsin" demesen ben hiçbir şey demezdim. yahu utanman sıkılman da mı yok konuşuyorsun?
2- ben de 1.5-2 sene girmeyeyim benim de mesaj sayım aynen kalır, ben buralarda 10 aydır her gün DURMADAN giriyorum. tabii ki daha fazla mesaj sayım olacak senden. bir admin vardı mesajı mı yoktu neydi bir yerde görmüştüm. ne zaman mesaj atacan diyorlardı. mesaj sayısına göre post belli olmuyor. mesela post kasmayı sen başlattın. saçma bir konu açtın, saçma konuya dayanarak herkese cahil dedin, ben de sana karşılık verdim. :D

biz fikirlerimizi paylaşıyoruz, herkese cahil diyorsun. biz belki şakasına paylaşıyoruz. istisnasız her fikrini söyleyene cahil dersen sonun böyle olur. bir fikri bile savunmadın. senin dediklerini söylesem gene cahil diyecektin. çünkü açtığın konunun fikir paylaşma konusu olduğunu bilmeyecek kadar düşüncesiz davranıyorsun. benim konularıma bak. kendi açtığım bu tarz konularda (fikir paylaşma konusu) kimseye cahil demeden (hiç kimseyle durduk yere ağız dalaşı yapmam), HAKARET ETMEDEN yanıt verdim herkese. sen ise gelene geçene hakaret ediyorsun. ben şu anda tüm üyelerin hakkını savunuyorum. ve onlara söverek zaten onların nefretini kazanmışsındır bence. neyse, ilk yazdıklarını okursan ne yaptığının farkına varırsın. (umarım) istersen bir sonraki mesajımda alıntı vs. de belirteyim herkese "cahil" dediğin mesajlar için.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben hizli bir cevap vereyim hepimiz cahiliz oldumu simdi kapatin bu konuyu dagilin gidin basit bir olay icin bukadar laf yetistirilirmi mantiginiz Nerede sizin yas olayi falanda geciyor 10 yasinda çocuk gordum lisedeki zeka kadar böyle işlere kafanizi yormayin umarim birileri bu mesajı dikkate alır

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen olm allaha bırakalım cezasını bulur zaten. onun kafası başka çalışıyor (daha doğrusu çalışmıyor desek daha doğru olur) :D

buna da bir şey der bu şimdi.

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben hizli bir cevap vereyim hepimiz cahiliz oldumu simdi kapatin bu konuyu dagilin gidin basit bir olay icin bukadar laf yetistirilirmi mantiginiz Nerede sizin yas olayi falanda geciyor 10 yasinda çocuk gordum lisedeki zeka kadar böyle işlere kafanizi yormayin umarim birileri bu mesajı dikkate alır

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben konuyu zaten kapatmışım dun hala adam gelip üzerinden gün geçmesine rağmen o canının yanmışlığıyla bana laf yetiştiriyor neyseki engelledim pis ergeni görmüyorum mesajlarını