2 senedir bu foruma üyeyeyim daha 50 tane mesajım var post kasmaya çalışanlar belli
yav he he.
1- sen herkese "cahilsin" demesen ben hiçbir şey demezdim. yahu utanman sıkılman da mı yok konuşuyorsun?
2- ben de 1.5-2 sene girmeyeyim benim de mesaj sayım aynen kalır, ben buralarda 10 aydır her gün
DURMADAN giriyorum. tabii ki daha fazla mesaj sayım olacak senden. bir admin vardı mesajı mı yoktu neydi bir yerde görmüştüm. ne zaman mesaj atacan diyorlardı. mesaj sayısına göre post belli olmuyor. mesela post kasmayı sen başlattın. saçma bir konu açtın, saçma konuya dayanarak herkese cahil dedin, ben de sana karşılık verdim.
biz fikirlerimizi paylaşıyoruz, herkese cahil diyorsun. biz belki şakasına paylaşıyoruz. istisnasız her fikrini söyleyene cahil dersen sonun böyle olur. bir fikri bile savunmadın. senin dediklerini söylesem gene cahil diyecektin. çünkü açtığın konunun fikir paylaşma konusu olduğunu bilmeyecek kadar düşüncesiz davranıyorsun. benim konularıma bak. kendi açtığım bu tarz konularda (fikir paylaşma konusu) kimseye cahil demeden (hiç kimseyle durduk yere ağız dalaşı yapmam),
HAKARET ETMEDEN yanıt verdim herkese. sen ise
gelene geçene hakaret ediyorsun. ben şu anda tüm üyelerin hakkını savunuyorum. ve onlara söverek zaten onların nefretini kazanmışsındır bence. neyse, ilk yazdıklarını okursan ne yaptığının farkına varırsın. (umarım) istersen bir sonraki mesajımda alıntı vs. de belirteyim herkese "cahil" dediğin mesajlar için.