Server kurmuş olanlar bi el atin lütfen

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar kafama bişi takildi mesela bi sw açtık vip saticaz minecraft oyuncularinin çoğunluğunuda 16 - yaş ve kredi kartları yok mecbur mobille satilcak bu para gerçek paraya nasil çevrilicek ???

xAlverStoke

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telefonuna yollarsa çevrilmez. Buycraft gibi siteleri araştır. Ama komisyon alırlar

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim yaptıgımı yapa bilirsin önceden ama bence ona hiç gerek yok nitrado kredisi olarak aktar eğer serverin nitrodaysa onu geliştir yoksa bana kalsa banka hesap nosuna yatırsın diyeceğim senin yaşta daha küçük gibi mobil ödemeleri filan banka hesap numarana filan akatrıla biliyor ama bu senin için olucağını sanmıyorum

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ATM lerde kartsız işlemler var bir kaç noktada hesap açarsın kim hangisine ulaşabilirse oradan yatırırlar

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Demekki Sunucuyu Geliştirmek Değilde Para Kazanmak İçin Açacaksın Sunucuyu :)
Normal Adam Mobil Krediyle Sunucunun Gelirlerini Ödemek İçin Kullanır Zaten Çoğu Sunucu Mobilde 15 Tl Kredi Kart 10 Tl Gibi Bir Miktar Yapıyor Mobil Gelirlerle Sunucuyu Geliştirip Kredi Gelirse Kendileri Harcıyor :S

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Demekki Sunucuyu Geliştirmek Değilde Para Kazanmak İçin Açacaksın Sunucuyu :)
Normal Adam Mobil Krediyle Sunucunun Gelirlerini Ödemek İçin Kullanır Zaten Çoğu Sunucu Mobilde 15 Tl Kredi Kart 10 Tl Gibi Bir Miktar Yapıyor Mobil Gelirlerle Sunucuyu Geliştirip Kredi Gelirse Kendileri Harcıyor :S
Nitradodan değil kendi pc'mden açicam sunucuyu 16 gb ram var bende biliyom geliştirmeyi[DOUBLEPOST=1424863661,1424863629][/DOUBLEPOST]
bu site çok kullanışlıdır tavsiye ederim...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tam olarak nasil kullanicam ve para kesiyolarmi ??[DOUBLEPOST=1424863743][/DOUBLEPOST]
ATM lerde kartsız işlemler var bir kaç noktada hesap açarsın kim hangisine ulaşabilirse oradan yatırırlar
Ya minecrafti oynayanlarin çoğu küçük yaş anlamazlar öle şeyleredn bendede zaten ininal kart var yaşim gereyiinden diyerlerini alamiyorum[DOUBLEPOST=1424863815][/DOUBLEPOST]
Hattını baska operatöre tasıyınca hattında kalan kontörleri nakit iade ediyorlar diye biliyorum.Her ay hat değiştirirsin avea turkcell avea turkcell :lol:
Her para işlemi için hatmi değiştiricem

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya minecrafti oynayanlarin çoğu küçük yaş anlamazlar öle şeyleredn bendede zaten ininal kart var yaşim gereyiinden diyerlerini alamiyorum
ahhhh -,-
paybyme al ödeme yapacak olanlar ise deniz bank ATM lerinden kartına aktarma yapabilirler
yine kart işlem bölümünden yapılacak bu işlem için TC kullanılıyor internette bunun gibi şeyler için demo bile var
ama paybyme den para çıkarabiliyor musun veya aktarma yapabiliyor musun bilmiyorum paypal üzerinden aktarma olabilir denemek lazım

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
:D 600 tl ye kiyip 16 gb ram aldim fazlasiyla değdi ama mc sw kurabiliyom direwolf20 kurup arkadaşlarla 0 lagta oynayabiliyom başak oyunlardada rahatlikla lagsiz sw kurabiliyom kesinlikle değer 600 tl ye
Özür dilerim ama sen harbi salakmışsın bunun için nitrado azitr fln var hem o sw 7/24 olmaz git vps al 7/24 olsun istiyorsan birde jenerator almalısın :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Özür dilerim ama sen harbi salakmışsın bunun için nitrado azitr fln var hem o sw 7/24 olmaz git vps al 7/24 olsun istiyorsan birde jenerator almalısın :)
1- 16gb rami minecraft için almadim kullandiğim animasyon programlari blender 3d gibi unity 3d gibi programlarla uraşmayi seviyorum büyük birşeyler yapincada ram yetmiyo
2- PC zaten sadece pazar günleri soğuya biliyo abilerim geçiyo gece vakitlerde pc ye 6ün açık kaliyo zaten
3- Direwolf20 nitradoda yok varsada en az 6 GB ram lazim ben her oynayasim gelince 60 70 tl mi yatiricam oraya

Son düzenleme: