Nitradodan değil kendi pc'mden açicam sunucuyu 16 gb ram var bende biliyom geliştirmeyi[DOUBLEPOST=1424863661,1424863629][/DOUBLEPOST]Demekki Sunucuyu Geliştirmek Değilde Para Kazanmak İçin Açacaksın Sunucuyu
Normal Adam Mobil Krediyle Sunucunun Gelirlerini Ödemek İçin Kullanır Zaten Çoğu Sunucu Mobilde 15 Tl Kredi Kart 10 Tl Gibi Bir Miktar Yapıyor Mobil Gelirlerle Sunucuyu Geliştirip Kredi Gelirse Kendileri Harcıyor![]()
Tam olarak nasil kullanicam ve para kesiyolarmi ??[DOUBLEPOST=1424863743][/DOUBLEPOST]bu site çok kullanışlıdır tavsiye ederim...Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ya minecrafti oynayanlarin çoğu küçük yaş anlamazlar öle şeyleredn bendede zaten ininal kart var yaşim gereyiinden diyerlerini alamiyorum[DOUBLEPOST=1424863815][/DOUBLEPOST]ATM lerde kartsız işlemler var bir kaç noktada hesap açarsın kim hangisine ulaşabilirse oradan yatırırlar
Her para işlemi için hatmi değiştiricemHattını baska operatöre tasıyınca hattında kalan kontörleri nakit iade ediyorlar diye biliyorum.Her ay hat değiştirirsin avea turkcell avea turkcell![]()
ahhhh -,-Ya minecrafti oynayanlarin çoğu küçük yaş anlamazlar öle şeyleredn bendede zaten ininal kart var yaşim gereyiinden diyerlerini alamiyorum
1- Serveri açmadin kendi pcmde haritayi fln hazirliyorum [14gb ram verdim - 150 slot]1. Sorum Serverini Nerden Açdın ?
2. Sorum Yaşın kaç
3.Sorum Kredi Kartin Varmi
Bunlara Cevap verirsen Bende Sana cevap verebilirim![]()
evet 3 aylik tatile kadar mapi tasarlicamserveri pc'endemi acıcaksin?
Senin pcye server kiralıcam kaç tl![]()
Özür dilerim ama sen harbi salakmışsın bunun için nitrado azitr fln var hem o sw 7/24 olmaz git vps al 7/24 olsun istiyorsan birde jenerator almalısın600 tl ye kiyip 16 gb ram aldim fazlasiyla değdi ama mc sw kurabiliyom direwolf20 kurup arkadaşlarla 0 lagta oynayabiliyom başak oyunlardada rahatlikla lagsiz sw kurabiliyom kesinlikle değer 600 tl ye
1- 16gb rami minecraft için almadim kullandiğim animasyon programlari blender 3d gibi unity 3d gibi programlarla uraşmayi seviyorum büyük birşeyler yapincada ram yetmiyoÖzür dilerim ama sen harbi salakmışsın bunun için nitrado azitr fln var hem o sw 7/24 olmaz git vps al 7/24 olsun istiyorsan birde jenerator almalısın![]()