muhammed1841
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
REKT ATTISen 2 yaşında bilgisayarmı oynuyordun
REKT ATTISen 2 yaşında bilgisayarmı oynuyordun
65 gb olduğunu nereden öğrendinŞu crack oynayacağım diyenler , 65 gb yi kaç yılda indirmeyi planlıyorsunuz![]()
Steamde özellikler kısmında yazıyor65 gb olduğunu nereden öğrendin![]()
Steam'e düştü müSteamde özellikler kısmında yazıyor![]()
ÇoktanSteam'e düştü mü![]()
Get rektSen 2 yaşında bilgisayarmı oynuyordun
Hiç sanmıyorum. Çünkü PC sürümünde Denuvo'nun DRM sistemi kullanılıyor olacak. Fifa 14 de aynı sistemi kullanıyordu. Ve kırılması oyunun çıktığı günden tam 46 gün sonra kırıldı.Ne de olsa 1 hafta onceden spotculara dusuyor ve crack ekipleri kiriyor ehehheyani en fazla 2 hafta bekleyecek crackciler
![]()
demek ki düşündüğümüzden daha kısa sürede kırılacak. Çünkü adamlar yeni exe yazmıyorlar, o exe'yi yapacak programı üretiyorlar. fifa yi kırdılar ise gta5 çocuk oyuncağı olurHiç sanmıyorum. Çünkü PC sürümünde Denuvo'nun DRM sistemi kullanılıyor olacak. Fifa 14 de aynı sistemi kullanıyordu. Ve kırılması oyunun çıktığı günden tam 46 gün sonra kırıldı.
Ben öyle düşünmüyorum. Fakat inşallah haksızımdır. Bende ilk korsan oyun olarakdemek ki düşündüğümüzden daha kısa sürede kırılacak. Çünkü adamlar yeni exe yazmıyorlar, o exe'yi yapacak programı üretiyorlar. fifa yi kırdılar ise gta5 çocuk oyuncağı olur![]()