Canım sıkılıyor, kafam karışık.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bu bilgisayar doğru düzgün oyun çalıştırmıyor, oyunlardan da iyi bilgisayardan oynayabilsem bile sıkılmaya başladım. Farklı işlere yönlemek istiyorum, programcılık gibi. Ancak boş iş gibi geliyor. Bilgisayardan sıkılmaya başlıyorum. Yapabileceğim tavsiyeler verir misiniz?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Atari Oyna :S Olmadı Mobil Platforma Yönel :S

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Retro konsol al kendine 200-300tl falan. Çok hoş oyunlar var. hele 2 kişilik oyunlar muhteşem ötesi gibi (en azından 5 sene öncesine kadar benim için öyleydi)

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Programcılık dediğimiz şey oyun oynamaya veya minecraft server açmaya benzemiyor pek. Günlerce kodlarla içli dışlı olmanız gerekiyor. Yapamazsınız veya sıkılırsınız demiyorum ancak sevmesi biraz zor bir meslek aslında.
Bilgisayardan sıkılma konusuna gelirsek, çık dışarı gez arkadaşlarınla eğlen. Yaşına göre etkinlikler düzenle. Dışarda gezmek eğlenmek sadece barlarda sabahlamak değil yani, ucuzada birşeyler yapabilirsin arkadaşlarınla

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Disari cik karsi cinsten biriyle tanis.Kavga cikar ve farkli seyler yap yoksa bi istatistik olarak kalacaksin...ARTIK UYARILDIN...
Bi filmde gorduydum bence dogru :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Programcılık dediğimiz şey oyun oynamaya veya minecraft server açmaya benzemiyor pek. Günlerce kodlarla içli dışlı olmanız gerekiyor. Yapamazsınız veya sıkılırsınız demiyorum ancak sevmesi biraz zor bir meslek aslında.
Bilgisayardan sıkılma konusuna gelirsek, çık dışarı gez arkadaşlarınla eğlen. Yaşına göre etkinlikler düzenle. Dışarda gezmek eğlenmek sadece barlarda sabahlamak değil yani, ucuzada birşeyler yapabilirsin arkadaşlarınla
Disari cikmayi sevmiyorum.Unity ile oyun yapmaya baslamayi dusunuyorum. C#, dusundugumden kolay bir dilmis.