Kill Aura yi önlemek için 2 fikir

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
1- Serveri modlu yapmak bir tane basit mod eklenebilir bu sayede forgesiz sw ye girilemez hileler önlenir
2- Bir tür plugin. Sw' ye girdiğimizde versionu kontrol edicek bir plugin. Mesela sw ye giridğimizde sw ye ip adresimiz fln gidiyo girdiğimiz version niye gitmesinki ?¿?

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1- Sunucudaki basit modu indirmeyi veya nereden indireceğini bilmeyenler ne yapacak?
2- Gitse bile adam versiyon adını değiştirmez 1.7.2 bırakır ve sorunu çözer.

Fikirlerin zayıf.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Kill-aura Engelleme Plugini Cıktı Zaten Sistem Şöyle Çalışıyor Kafanın Üstüne ve sagına Soluna Birde Arkana Görünmez NPC(Karakterler) ısınlanıyor ve onları kestigin Zaman Hİle Oldugun Ortaya Cıkıyor ve serverden atıyor Suan SUnucumda Kulanıyorum herkes Cok Memnun :) İsteyene Link Veririm
Bir oyuncu olarak onlara yakalanmadan hile yapabilirim. Üstüne çıktıkları anda onları vuradabilirim. SonOyuncu da tam önüme çıktı vurdum bir şey de olmadı.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Kill-aura Engelleme Plugini Cıktı Zaten Sistem Şöyle Çalışıyor Kafanın Üstüne ve sagına Soluna Birde Arkana Görünmez NPC(Karakterler) ısınlanıyor ve onları kestigin Zaman Hİle Oldugun Ortaya Cıkıyor ve serverden atıyor Suan SUnucumda Kulanıyorum herkes Cok Memnun :) İsteyene Link Veririm
Ne linki olum hemen konu aç sw lerin kalitesi artsin

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
2. dediğinin yapılması mümkün değil 1. dediğin yapılabilir fakat Forge ile çalışan hilelerde var.

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
Anti kill aura nın stabil çalışan birtanesi banada lazım skype ulaşırsan sevinirim ..