Çok iyi oynaman lazım öyle 2 hafta değil 2 ay gibi uzun bir süre olabilirWow büyük bir proje ranked team sistemide yapin challanger oliyim 2 haftada![]()
Wow büyük bir proje ranked team sistemide yapin challanger oliyim 2 haftada![]()
solo rank plat 1Çok iyi oynaman lazım öyle 2 hafta değil 2 ay gibi uzun bir süre olabilir![]()
Elin değmişken bana yazsana minionlar için düz bir hatta yürüyecekler , mavi yada kırmızı nexustan doğacaklar kırmızıdan doğduklarında mavi deri kaska sahip olacaklar takım arkadaşlarına vuramayacaklarİnadına pluginini yazmaya başladım =/ (Muhtemelen bitiremeyecek*)
Takım arkadaşlarına vuramamaları olayı çok kolay ki =/ skript ile dahi kolay. Ama iki takım için de farklı isimleri olması gerekiyor. Mesela sol alt için tüm minyonların ismi "1" olsun. sol alttan doğacak takım için de herhangi bir değişken 2 olsun. ardından da "Eğer vurursa iptal et" tiplemesi bir algoritma yazacaksınız. Java cidden karıştırıyor olayı ama skript ile hayli basitElin değmişken bana yazsana minionlar için düz bir hatta yürüyecekler , mavi yada kırmızı nexustan doğacaklar kırmızıdan doğduklarında mavi deri kaska sahip olacaklar takım arkadaşlarına vuramayacaklartek bu kaldı
![]()
Vuramaması kolayda;Elin değmişken bana yazsana minionlar için düz bir hatta yürüyecekler , mavi yada kırmızı nexustan doğacaklar kırmızıdan doğduklarında mavi deri kaska sahip olacaklar takım arkadaşlarına vuramayacaklartek bu kaldı
![]()
Mob yerine blok kullanın. Biraz kafa karıştırıcı olabiliyor ama yönlendirmeyi becerebilirseniz basitVuramaması kolayda;
onu takip etmesini engellemeyi beceremedim ben.
Zaten block kullan demiştim ama dinlemediMob yerine blok kullanın. Biraz kafa karıştırıcı olabiliyor ama yönlendirmeyi becerebilirseniz basit![]()
Peki,
Adam Bir Kule Patlatmak İçin Napcak Veya Minion Kuleyi Patlatmak İçin ?
Buda " Gun - Sky - Survival " Gibi TutmazsaÇok iyi oynaman lazım öyle 2 hafta değil 2 ay gibi uzun bir süre olabilir![]()
yaptık bile nereye imkansızişte Orası Zurnanın Zort Dediği Yer Ve Skript İle İmkansız
Kuleyi Patlatma Olayı İçin Kulenin Hareket Etmeyen Entity Olması Şart ki Skript le İmkansız.
citizens ile yapmayı düşünüyoruzZaten block kullan demiştim ama dinlemedi![]()