League of Legends skripti için ekip aranıyor!

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
İnadına pluginini yazmaya başladım =/ (Muhtemelen bitiremeyecek*)
Elin değmişken bana yazsana minionlar için düz bir hatta yürüyecekler , mavi yada kırmızı nexustan doğacaklar kırmızıdan doğduklarında mavi deri kaska sahip olacaklar takım arkadaşlarına vuramayacaklar :D tek bu kaldı :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Elin değmişken bana yazsana minionlar için düz bir hatta yürüyecekler , mavi yada kırmızı nexustan doğacaklar kırmızıdan doğduklarında mavi deri kaska sahip olacaklar takım arkadaşlarına vuramayacaklar :D tek bu kaldı :D
Takım arkadaşlarına vuramamaları olayı çok kolay ki =/ skript ile dahi kolay. Ama iki takım için de farklı isimleri olması gerekiyor. Mesela sol alt için tüm minyonların ismi "1" olsun. sol alttan doğacak takım için de herhangi bir değişken 2 olsun. ardından da "Eğer vurursa iptal et" tiplemesi bir algoritma yazacaksınız. Java cidden karıştırıyor olayı ama skript ile hayli basit :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Vuramaması kolayda;
onu takip etmesini engellemeyi beceremedim ben.