skript yardım

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi

Ve sonra iyi programcıyım diyorsun :)
Bir kodda 20den fazla if ve else olması işçiliğin güzel olmadığını gösterir.
Canisi, oyuncu meslegi olup olmadigo, kac oyuncu oldugu, silahlar, polis sayilarina gore degisiyor. Beynin yok ki dusunesin. Senin gibi dengesiz skript yazmiyorum. Ayni zamanda PHP biliyorum.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi

Ağzını toparlarsan sevinirim tartışıyoruz şurda.
Şimdi 'canısı' bütün ifleri bir list'e kaydedip looplayarak tek bir satırda hepsini komutlayabileceğini biliyor muydun ?
Nerden bileceksin ki sonuçta sadece burdaki çocuklara caka satan bir skriptersin.

Tereciye Tere satma.
Ben birsey satmafim ki canisi, ne kadar yalancisin. Onu yapmaya gerek yok canisi. Boyle daha iyi.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
JAVA ya uğraşamam zor ve sıkıcı anca iğrenç birşeyi 1 saatte yapıyorum.
java bilmiyorsan uğraşması öğrenmesi zor. @TheProfessional nasıl 1 günde öğrendi hayla anlamış değilim.
1 günde öğrenmedi benim bildiğim, 1 günde öğrenilemez de ^^ 24 saat aralıksız çalışsan yine de doğru düzgün öğrenemezsin.
Ağzını toparlarsan sevinirim tartışıyoruz şurda.
Şimdi 'canısı' bütün ifleri bir list'e kaydedip looplayarak tek bir satırda hepsini komutlayabileceğini biliyor muydun ?
Nerden bileceksin ki sonuçta sadece burdaki çocuklara caka satan bir skriptersin.

Tereciye Tere satma.
Banın açıldıktan 2 gün sonra ban yeme yine*

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hmm son bir haftada sende bir upgrade görüyorum.
Kibir ve Sarkazm'ın yanına Kıskançlık ve Çekememe bonusu +%10 gelmiş.
Neyse iyice gözümden düştün,bu kadar aşağılık bir ağızla konuştuğunu bilmiyordum önceden 14 saat önce sergun dediklerinde 'amatör gibi ama işe yaramaz da değil' diyordum 14 saat geçti ve dediğim gibi vakit kaybısın.
Ne zaman ağzını toparlar,adam gibi birşeyler paylaşırsan tekrar görüşürüz.
Ve ben yalancı değilim,o senin uzmanlık alanın.(bkz: owen)
Ben sadece bir Minecraft uzmanıyım.
Yav he he. Gözardı ettim kurtuldum senden.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
1 günde öğrenmedi benim bildiğim, 1 günde öğrenilemez de ^^ 24 saat aralıksız çalışsan yine de doğru düzgün öğrenemezsin.

Banın açıldıktan 2 gün sonra ban yeme yine*
Java'ya 3 saat harcasan öğrenirsin, ne 24 saati. Ben bir günde öğrendim Java'yı gayet basit bir dil alt yapın varsa eğer dakikalık iş.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İyi geceler,ortak bir noktaya vardığımıza sevindim.[DOUBLEPOST=1425163384,1425163347][/DOUBLEPOST]
Kavga için iki güçlü rakip gerekir.
Skript ve java bilgin yüksek, aşırı derecede yüksek lafımız yok.
Ama bununla kendini güçlü sanıp her türlü kavgaya girme haşat eder bazı kişiler :)
Takip ediyorum her kavgada sıkıştığın zaman java ve skript bilgini atıp ortadan kayboluyorsun.