Cuaresma45
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
1300 satırlık skript kasmıyor mu?Daha fazla yazanlar da var.
1300 satırlık skript kasmıyor mu?Daha fazla yazanlar da var.
Kasmiyor, iyi bir programcinin elinden cikinca, atom islemcili makine kullanmayinca. Nitrado kullanirsan tabii kasar.1300 satırlık skript kasmıyor mu?
13 tane 100 satırlık yazmaktansa 1 tane 1300 satırlık yazmış (galiba)1300 satırlık skript kasmıyor mu?
(Ego Boost)
1 ay geçti unutuldum mu hemen ?
Kırıldım hemde ciddi anlamda.
Bkz:Black Lord of the Skript.
Lets make a flashback with ya shall we ?
![]()
![]()
O koddan daha karmasik benimkiler. Oylama sistemlerimdec20ye yakin if else var.
1 ay geçti unutuldum mu hemen ?
Kırıldım hemde ciddi anlamda.
Bkz:Black Lord of the Skript.
Lets make a flashback with ya shall we ?
![]()
![]()
Canisi, oyuncu meslegi olup olmadigo, kac oyuncu oldugu, silahlar, polis sayilarina gore degisiyor. Beynin yok ki dusunesin. Senin gibi dengesiz skript yazmiyorum. Ayni zamanda PHP biliyorum.
Ve sonra iyi programcıyım diyorsun
Bir kodda 20den fazla if ve else olması işçiliğin güzel olmadığını gösterir.
Ben birsey satmafim ki canisi, ne kadar yalancisin. Onu yapmaya gerek yok canisi. Boyle daha iyi.
Ağzını toparlarsan sevinirim tartışıyoruz şurda.
Şimdi 'canısı' bütün ifleri bir list'e kaydedip looplayarak tek bir satırda hepsini komutlayabileceğini biliyor muydun ?
Nerden bileceksin ki sonuçta sadece burdaki çocuklara caka satan bir skriptersin.
Tereciye Tere satma.
1 günde öğrenmedi benim bildiğim, 1 günde öğrenilemez de ^^ 24 saat aralıksız çalışsan yine de doğru düzgün öğrenemezsin.JAVA ya uğraşamam zor ve sıkıcı anca iğrenç birşeyi 1 saatte yapıyorum.
java bilmiyorsan uğraşması öğrenmesi zor. @TheProfessional nasıl 1 günde öğrendi hayla anlamış değilim.
Banın açıldıktan 2 gün sonra ban yeme yine*Ağzını toparlarsan sevinirim tartışıyoruz şurda.
Şimdi 'canısı' bütün ifleri bir list'e kaydedip looplayarak tek bir satırda hepsini komutlayabileceğini biliyor muydun ?
Nerden bileceksin ki sonuçta sadece burdaki çocuklara caka satan bir skriptersin.
Tereciye Tere satma.
Yav he he. Gözardı ettim kurtuldum senden.Hmm son bir haftada sende bir upgrade görüyorum.
Kibir ve Sarkazm'ın yanına Kıskançlık ve Çekememe bonusu +%10 gelmiş.
Neyse iyice gözümden düştün,bu kadar aşağılık bir ağızla konuştuğunu bilmiyordum önceden 14 saat önce sergun dediklerinde 'amatör gibi ama işe yaramaz da değil' diyordum 14 saat geçti ve dediğim gibi vakit kaybısın.
Ne zaman ağzını toparlar,adam gibi birşeyler paylaşırsan tekrar görüşürüz.
Ve ben yalancı değilim,o senin uzmanlık alanın.(bkz: owen)
Ben sadece bir Minecraft uzmanıyım.
Java'ya 3 saat harcasan öğrenirsin, ne 24 saati. Ben bir günde öğrendim Java'yı gayet basit bir dil alt yapın varsa eğer dakikalık iş.1 günde öğrenmedi benim bildiğim, 1 günde öğrenilemez de ^^ 24 saat aralıksız çalışsan yine de doğru düzgün öğrenemezsin.
Banın açıldıktan 2 gün sonra ban yeme yine*
Şimdiki halinle o ilk günündeki halin eşit mi demeye çalıştım amaJava'ya 3 saat harcasan öğrenirsin, ne 24 saati. Ben bir günde öğrendim Java'yı gayet basit bir dil alt yapın varsa eğer dakikalık iş.
Açıkçası ekstra olarak Class'lar hakkında daha bilgiliyim onun dışında eşit, Java belli bir Syntax'a sahip nesne tabanlı bir dil öğrenmekte bir şey yok.Şimdiki halinle o ilk günündeki halin eşit mi demeye çalıştım ama![]()
Skript ve java bilgin yüksek, aşırı derecede yüksek lafımız yok.İyi geceler,ortak bir noktaya vardığımıza sevindim.[DOUBLEPOST=1425163384,1425163347][/DOUBLEPOST]
Kavga için iki güçlü rakip gerekir.
Nasıl öğrendinn? Link felan atsnaJava'ya 3 saat harcasan öğrenirsin, ne 24 saati. Ben bir günde öğrendim Java'yı gayet basit bir dil alt yapın varsa eğer dakikalık iş.