Minecraft Gizli Sorumu ve şifremi unuttum preyim yardım edin!

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
3 isim var siteler de kullandığım ve 3'ünün de farklı e-mail'i var. Ancak e-mail şifreleri de aynı :( (Sadece 1 tanesinin farklı)

Biraz unutkanımdır bu yüzden hep aynı şifreyi kullanıyorum, bir de üşengeçlikten farklı şifreler kullanmıyorum :(
Benim ana epostamın ve alt epostasının ve onun da alt epostasının kısacası üçününde farklı diğerleri aynı :(
(Extra secure.)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Ben de her yerse aynı şifreyi kullanıyorum. Sizce kötü bir şey mi?

Telefon klavyesiyle cebelleşirken gönderildi
Arkadaşın nitrado hesabının şifresi bile aynı ve parada var içinde :([DOUBLEPOST=1425246720,1425246683][/DOUBLEPOST]
Hiç unuturum diye ürpermiyor musun? Onlarca hesap kaybettim ben şifrelerini unuttuğumdan.
(Hepsi kısaca ana hesaba bağlı. Şifremi unuttum diye bir seçenek var ana hesaba gönderiyor hany.)

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pek inandırıcı geldiğini söyleyemem, muhtemelen çalıntı bir premium o kullandığın.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Oyunu satın aldığında elektronik postana bir mesaj geliyor ve burada 2 tane ID bulunuyor, bu ID'ler ile Mojang'a Ticket atarsan kesin bir çözüme ulaşabilirsin.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Forgot password dan hiçbir sonuç çıkmıyorsa ya sen sadece e-postasını bildiğin çarı almak istiyorsun ya da gerçekten beynin sıfırlanmış ne diyim...
Tabi yinede geçmiş olsun.[DOUBLEPOST=1425279798,1425279729][/DOUBLEPOST]E- postanı biliyorsan muhakkak bulursun. Telefon doğrulama fln vs.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Güvenlik sorunu normaline göre cevap ver (araba rengi neydi: kırmızı)
birde saçma cevap ver( arabanın rengi nedir asdasd)
bunlar olmassa mojangın sitesine git ve hesabım calındı diye bir bölüm var onu uygula
ve bu arada allah bilir şifre 123456 dır