ChestCommands Türkçe Sorunu

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
32

gerçekten cahilsiniz.. ve bu beni üzmüyor :alay:
Bak Güzel Kardeşim, Java İle Ne Kadar Aram Olmasada Kod Mantığına Dayanarak Sana Şunları Söylüyorum;

Bu Fotoğrafta "Hostunuz çok kötü gerçekten php sürümü çok eski olduğu için türkçe karakter bile desteklemiyor." Yazmışsın PHP Ile Java Arasında Bir Bağ Olduğunu Sanan Zekana Hayran Kaldım. Bu 1. Hatan

Bu Fotoğrafta Da "Arkadas chestcommandsi hostan cekiyor B)" Gibi Bir Cümle Kullanmışsın Ardından @WeepingAngelTR Bu Güzel Kardeşimizin Sunucusu Uzak Masaüstü'ne Kurulu Olduğunu Söylemiş. Bu 2. Hatan Boş Boş Mesajlarınla Konuları Baltalamaktan Biran Önce Vaz Geç!

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Bak Güzel Kardeşim, Java İle Ne Kadar Aram Olmasada Kod Mantığına Dayanarak Sana Şunları Söylüyorum;

Bu Fotoğrafta "Hostunuz çok kötü gerçekten php sürümü çok eski olduğu için türkçe karakter bile desteklemiyor." Yazmışsın PHP Ile Java Arasında Bir Bağ Olduğunu Sanan Zekana Hayran Kaldım. Bu 1. Hatan

Bu Fotoğrafta Da "Arkadas chestcommandsi hostan cekiyor B)" Gibi Bir Cümle Kullanmışsın Ardından @WeepingAngelTR Bu Güzel Kardeşimizin Sunucusu Uzak Masaüstü'ne Kurulu Olduğunu Söylemiş. Bu 2. Hatan Boş Boş Mesajlarınla Konuları Baltalamaktan Biran Önce Vaz Geç!
KHobbits kimin cahil olduğu belli kardeşim. Evet arkadaşın sunucusu Uzak Masaüstü olduğu için 2 dk da halletmiştim sorun çözüldüğüne göre konu kilit. Tartışmaya özelden devam edin.

FXStrato726

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Ö İ Ü Ğ Türkçe Karakteri Girme Yani g i u g harfleri gir ingilizce oldugu için ingilizcedede Türkçe Karakterlerin Bazıları Olmadıgı İçin bu sorunla karşılaşman normaldir