xAlverStoke
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
KHobbits group manager in author u değilmi [emoji20]Arkadas chestfommandsi hostan cekiyor B)
KHobbits group manager in author u değilmi [emoji20]Arkadas chestfommandsi hostan cekiyor B)
Sunucu uzak masaüstü neyin kafasını yaşıyorsun ? ben sorunu çözdüm arkadaşa ayrıca uzak masaüstü bundan iyisi olamaz.Arkadas chestfommandsi hostan cekiyor B)
Ahaha Güldürdün. Host Yerine Mysql'den Kaynaklı Sorun Filan Yazsan Bu Kadar Bilmediğini Belli Etmezdin B)Arkadas chestfommandsi hostan cekiyor B)
32ChestCommands'ın öyle bir özelliği var mı, dolandırmak için elinden geleni yapıyorsun B)
gerçekten cahilsiniz.. ve bu beni üzmüyor :alay:Ahaha Güldürdün. Host Yerine Mysql'den Kaynaklı Sorun Filan Yazsan Bu Kadar Bilmediğini Belli Etmezdin B)
Bak Güzel Kardeşim, Java İle Ne Kadar Aram Olmasada Kod Mantığına Dayanarak Sana Şunları Söylüyorum;32
gerçekten cahilsiniz.. ve bu beni üzmüyor :alay:
KHobbits kimin cahil olduğu belli kardeşim. Evet arkadaşın sunucusu Uzak Masaüstü olduğu için 2 dk da halletmiştim sorun çözüldüğüne göre konu kilit. Tartışmaya özelden devam edin.Bak Güzel Kardeşim, Java İle Ne Kadar Aram Olmasada Kod Mantığına Dayanarak Sana Şunları Söylüyorum;
![]()
Bu Fotoğrafta "Hostunuz çok kötü gerçekten php sürümü çok eski olduğu için türkçe karakter bile desteklemiyor." Yazmışsın PHP Ile Java Arasında Bir Bağ Olduğunu Sanan Zekana Hayran Kaldım. Bu 1. Hatan
![]()
Bu Fotoğrafta Da "Arkadas chestcommandsi hostan cekiyor B)" Gibi Bir Cümle Kullanmışsın Ardından @WeepingAngelTR Bu Güzel Kardeşimizin Sunucusu Uzak Masaüstü'ne Kurulu Olduğunu Söylemiş. Bu 2. Hatan Boş Boş Mesajlarınla Konuları Baltalamaktan Biran Önce Vaz Geç!