Ortaklık yapsak hehe Hem modeli çizmek hem kodlamasını yapmak baya zorluyor beniAklımda çok şey var. Ama hepsi sır ehhhhehehehehe![]()
Bende ekip var her haltı beceriyorlarOrtaklık yapsak hehe Hem modeli çizmek hem kodlamasını yapmak baya zorluyor beni
100 kişimi sanki ekip diyorsun grup desenBende ekip var her haltı beceriyorlar![]()
Yok 100 kişi değil 4-5 kişilik100 kişimi sanki ekip diyorsun grup desen![]()
Hepsini tekte yapabilirsinYok 100 kişi değil 4-5 kişilikBiri modelleme yapıyor. Biri doku hazırlıyor. Biri hikaye yazıyor. Biri kodluyor. Biri de ne yapıyor söylemem gerek
![]()
5 kişi = 5x daha hızlıHepsini tekte yapabilirsin![]()
Ama zorlar? Boşuna kendimi yormaktansa ekibimi toplar yaparım.Hepsini tekte yapabilirsin![]()
5 kişi = Para 5e bölüncek.5 kişi = 5x daha hızlıbir de hepsini öğrenmeye üşeniyorum, hayal gücü zero
Ama hazırladığım konseptler güzel oluyor
![]()
Zorlasada kendini daha çok geliştirirsin daha iyi işler yaparsınAma zorlar? Boşuna kendimi yormaktansa ekibimi toplar yaparım.
Para umrumda değil(Şeyy belki birazcık.). Maksat Türkiye bir şeylerin farkına varsın5 kişi = Para 5e bölüncek.[DOUBLEPOST=1425659053,1425659018][/DOUBLEPOST]
Zorlasada kendini daha çok geliştirirsin daha iyi işler yaparsın
abi yaptığın oyununuz var sanki5 kişi = 5x daha hızlıbir de hepsini öğrenmeye üşeniyorum, hayal gücü zero
Ama hazırladığım konseptler güzel oluyor
![]()
Derdi para olan kim ki?5 kişi = Para 5e bölüncek.[DOUBLEPOST=1425659053,1425659018][/DOUBLEPOST]
Zorlasada kendini daha çok geliştirirsin daha iyi işler yaparsın
Turkiyede mesala google playde oyun yorumlarını görüyorum. Oyun yükleniyor 1 puan. Degiştirmiyorlarda bu tarz şeyler varken zor. Ama türk oyunlarınada direk destek verdikleri doğru[DOUBLEPOST=1425659205,1425659166][/DOUBLEPOST]Para umrumda değil(Şeyy belki birazcık.). Maksat Türkiye bir şeylerin farkına varsın![]()
Daha basit ama daha eglencel ioyunlar yapabilirsin.Derdi para olan kim ki?
Kendimi zorla zorla nereye kadar? Ne kadar başarılı olabilirsin? Tek kişiyle ancak basit oyunlar yaparsın. Bak mesela Assassin's Creed serisine, 400'e yakın kişi çalışıyor bir oyun için.