MineWeb Minecraft Sunucu Sitesi Scripti

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bence hiç pratik bir dil değil.
Kod:
+++++ +++++             sayaca (sıfırıncı hücreye) 10 değerini ata
[                       sıradaki dört hücreye 70/100/30/10 değerlerini atamak için döngü kullan
    > +++++ ++              1. hücreye 7 ekle
    > +++++ +++++           2. hücreye 10 ekle
    > +++                   3. hücreye 3 ekle
    > +                     4. hücreye 1 ekle
    <<<< -                  sayacın (sıfırıncı hücrenin) değerini düşür
]                 
> ++ .                  'H' yaz
> + .                   'e' yaz
+++++ ++ .              'l' yaz
.                       'l' yaz
+++ .                   'o' yaz
> ++ .                  ' ' yaz
<< +++++ +++++ +++++ .  'W' yaz
> .                     'o' yaz
+++ .                   'r' yaz
----- - .               'l' yaz
----- --- .             'd' yaz
> + .                   '!' yaz
> .                     '\n' yaz
O yüzden adı Brainfuck

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Konu günceldir, geri bildirimlerinizi bekliyorum...
Benim de daha önceden böyle bir fikrim vardı, ancak PHP bilgim yeterli değildi. Ben de şuanda çalışmalara başladım.
Satış düşünmüyorum, belki benimki ücretsiz olur.[DOUBLEPOST=1425715446,1425715365][/DOUBLEPOST]

Hata ve güvenlik sayfalarını oluşturmaya başladım.
Bootstrap kullanıyorum.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Lapisli sunuculardansa böyle şeylerde olsun rekabet değil mi :)
Ben ilk ürünleri ücretsiz olarak sunmayı düşünüyorum. Başvuru formu oluşturacağım, gerekli kriterler var ise ücretsiz olarak lisans vereceğim. Kullandıktan sonra düşüncelerini alacağım, hem güzel olursa arkadaşlarına söyler reklam olur :)

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben ilk ürünleri ücretsiz olarak sunmayı düşünüyorum. Başvuru formu oluşturacağım, gerekli kriterler var ise ücretsiz olarak lisans vereceğim. Kullandıktan sonra düşüncelerini alacağım, hem güzel olursa arkadaşlarına söyler reklam olur :)
Ben bunun için referans kişiler oluşturmayı düşündüm (Hemen hemen aynı şey yani dediğin ile.). Referans olarak ücretsiz birkaç kişiye verilir, incelerler, kullanırlar. Reklam zaten footerda linkti bilmem neydi derken arada kaynar.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben bunun için referans kişiler oluşturmayı düşündüm (Hemen hemen aynı şey yani dediğin ile.). Referans olarak ücretsiz birkaç kişiye verilir, incelerler, kullanırlar. Reklam zaten footerda linkti bilmem neydi derken arada kaynar.
Benimkinde o kadar reklam yok. Enjin gibi footerda küçük bir yazı var, ve hata sayfalarında yazıyor.

404 sayfalarında değil tabii. Sistem hata sayfalarında.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir projeye benziyor ,bence nulled'a karşı whmcs gibi alan adı kontrol sistemi yapabilirsin kimin kaçak yazılım kullandığı oyuncularda tespit edebilir ve size bildirebilir .Ayrıca scripti denemek isterim hazır ise.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Güzel bir projeye benziyor ,bence nulled'a karşı whmcs gibi alan adı kontrol sistemi yapabilirsin kimin kaçak yazılım kullandığı oyuncularda tespit edebilir ve size bildirebilir .Ayrıca scripti denemek isterim hazır ise.
Geri bildirimleri topluyorum, daha hiçbir şeye başlanmadı yapılacaklar listesini kabartıyorum.