Merhaba Sen Kimsin?

Quardmard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben Eylül ; 2014'Ten Beri Bu Forumdayım birçok Kez Minecraft Oynadım<> Doğrusu Uzun Süredir Bu foruma Çok fazla kız gelmeye başladı Hepsine Hoşgeldiler Ben Bu Forumda tanınmamaktan üzülüyorum. İnsanlar daha dünkü eriği tanırken beni tanımıyorlar Ama Yapabileceğim Bir şey yok Ondan Kendimi Tanıtma Gereği Duydum Teşekkürler .

Merhaba , İsmimi yukartta belirttiğim gibi Adım Eylül Yaşım 17 Daha Önce "ORTAONLİNE"'De bulundum @Hiracles 'e Teşekkürler Oda Sunucu Adminliğimizi yapmıştı O Sunucuda Arkadaşım Gökçe vardı şimdi nerede bilmiyorum Özellikle bana Değer verenlerden oldu Bir kaç kız vardı Nitekim Sunucuya girdiğimde "OHA KIZMI LAN BU" Diyen bir erkek görmüştüm Ne kadar garip değilmi? . Sunucuda fakirlik içerisindeydim Küçük bir çiftci idim o sırada @normender2012 Adlı bir dostumla tanıştım çok iyi birisi sizinde tanışmanızı isterim. Bundan önce "Fortress rpg'de Oynamıştım Ne yazıkki çabuk kapandı ve hiçbir şey hatırlıyamıyorum. Ondan Daha Önce ise İlk Oynadığım "Medieval Rpg Vardı Ne yazıkkı Bunun sonu facia ile bitti "FELAKET" . Ve Şimdi Ben Arada Sırada Foruma Girerek İnsanlara yardım etmeye çalışıyorum Umarım Tanışabiliriz Teşekkürler.

Değerlilerim @Gökçemis @normender2012 Hepinizi Öperim Çok Teşekkürler.

EEE , Ben burda kendimi tanıttım şimdi sizde kendinizi tanıtın :)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
AteşNetwork Kurucusu Kaan abi :) ha söyliyem OrtaOnline tekrardan açılacak galiba sonuçta bende ateşnetworktenim. :)
Bide yeni bi sistem ekledi @Schaffer79 fakat siz bilmeyeceksiniz devrimciler bilecek. :)
Kendimi tanıtmam gerekirse: Modlari seven tek takilan hek yüzünden banlanmaktan korkmayan tekkit sunucusu batiran işsiz'in tekiyim Tam bir one piece sevdalisiyim animeleri çok severim ne kadar yalnız takılsamda ateşnwdeyim genellikle sevilmeyen fakat oynan oyunlari oynarim bknz: Allods Online

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Tanıştığıma memnun oldum.

Sanal ortamlarda gizli kalmayı daha çok seviyorum ama madem konu var, ben de kendimi tanıtayım. Adım Seyfullah, 17 yaşındayım ve ilginç (olduğunu düşündüğüm) bir kişiliğim var. Müzik dinlemeyi ve resim yapmayı severim. Yabancı dizi izleme hobim var. Dolayısıyla İngilizce merakım oluyor. Çoğunlukla forumda takılıyorum, çünkü tabiri yerindeyse bir işsizim. Mesajlarımın altına genelde kutular bırakarak içine caps, gif türü şeyler atıyorum. Benden şimdilik bu kadar. B)

Quardmard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tanıştığıma memnun oldum.

Sanal ortamlarda gizli kalmayı daha çok seviyorum ama madem konu var, ben de kendimi tanıtayım. Adım Seyfullah, 17 yaşındayım ve ilginç (olduğunu düşündüğüm) bir kişiliğim var. Müzik dinlemeyi ve resim yapmayı severim. Yabancı dizi izleme hobim var. Dolayısıyla İngilizce merakım oluyor. Çoğunlukla forumda takılıyorum, çünkü tabiri yerindeyse bir işsizim. Mesajlarımın altına genelde kutular bırakarak içine caps, gif türü şeyler atıyorum. Benden şimdilik bu kadar. B)

17 Yaşlarında Okuldan daha büyük bir işmi var :D Memnun oldum .

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin aramıza :) Ve kuralları okumayı unutma uyarı almanı istemeyiz. Bende Kadir, sitenin "egoist" şahsı olarak bilinirim ama aslında egonun yanından bile geçmem :) Kurallara uyan bir şahsiyetim ve nokta :)

Quardmard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sınav hazırlığı yoruyor. İnsan kaçacak yer arıyor işte, imkansız olduğunu bile bile.
Çok haklısın.[DOUBLEPOST=1425743177,1425742093][/DOUBLEPOST]
ben imam . lakabım işsiz. hoş geldin .
Memnun Oldum İmam Efendi Bize Bir Cüz Okursunuz İnşallah .
Hoşgeldin aramıza :) Ve kuralları okumayı unutma uyarı almanı istemeyiz. Bende Kadir, sitenin "egoist" şahsı olarak bilinirim ama aslında egonun yanından bile geçmem :) Kurallara uyan bir şahsiyetim ve nokta :)
Peki "EGOİST SANILAN AMA EGOİST OLMAYAN" Kadir. Memnun oldum
Hoşgeldin Bende Ornitorenk Koruyucusuyum .s
Peki Ornitorenk Koruyucu Memnun Oldum.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin*Daha önceden gelmiş olsan bile*
Bence kendini tanıtmaya çalışma. Burası eğlence yeri, ün yeri değil! ^^

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de Efsanevi Süper Saiyan Broly. Bu forumda tartışmalarda beni görebilirsin. (CİDDİYİM) Haklı olanı savunurum tabii ki. Ama bana ağır laf edene ben daha ağır laf ederim.

Bunların dışında, futbolu severim. Ve fanatik bir Barçalıyımdır.

DBZ en sevdiğim filmdir, onlar gibi kaslı olmak isterim. Biraz kavgacı bir yapım var, o karakterimi henüz görmediğinizden bu özelliğimi yok sayabilirsiniz.

Favori çizgi film karakterim: Broly - Dragon Ball Z
Favori Futbolcularım: Luis Suarez ve Robin Van Persie

See ya!