abdullah2323
BOZKURT
- En iyi cevaplar
- 0
Hosgeldin.oncellikle profil foton huzur veriyor cunku bunlarin alayi canavar hastasi psikolojimiz bozuldu hentau denen bi seyde var bide profil foton huzur dolu 
DüşündürücüHosgeldin.oncellikle profil foton huzur veriyor cunku bunlarin alayi canavar hastasi psikolojimiz bozuldu hentau denen bi seyde var bide profil foton huzur dolu![]()
Canavar. Canavar. CANAVAR.Hosgeldin.oncellikle profil foton huzur veriyor cunku bunlarin alayi canavar hastasi psikolojimiz bozuldu hentau denen bi seyde var bide profil foton huzur dolu![]()
Teşekkürler iyi forumlar.Eylül hoş geldin belki tanırsın sunucudan bende yetkiliydim, forumda iyi vakitler geçirmen dileğiyle ha kuralları okumayı da ihmal etme.
https://forum.gamer.com.tr/kurallar/
Memnun oldum efendim.selam bende gunlad işsizin tekiyim 7/24 modlu minecraft oynarım bazen Türkçeyi katlederim.
Teşekkürler "HENTAİ" Psikolijiyi bozar izlememenizi tavsiye ederim aslında .[DOUBLEPOST=1425933621,1425933536][/DOUBLEPOST]Hosgeldin.oncellikle profil foton huzur veriyor cunku bunlarin alayi canavar hastasi psikolojimiz bozuldu hentau denen bi seyde var bide profil foton huzur dolu![]()
Teşekkür ederim. Tekrar hoşbulduk .seni tekrar görmek güzel eylül, tekrar hoşgeldin...
Peki Memnun oldum.Merhaba. Seni daha önce görmüştüm forumda fakat pek faaliyet içerisinde değildin. Umarım bu tanıtım konusundan sonra faaliyet gösterirsin forum içi
Bu arada ben Rayandu.
Bize bu kadar uzun yazmazsin baskanben bydemir06 çeşitli forumlarda yetki aldım ve en sonunda kendimi bu foruma ait hisettim '' inanmayan varsa Google bydemir06 '' yazıp hakkımda bilgi edinebilirler. Adım metin Yaşım 21 Minecraft Build delisiyim Çok az sayıda minecraft Oynayan kişilerle denk geliyorum '' Tabi ki kız '' Hatta çoğu fake olarak anılıyorSenin gibi Kadın Player lar görmek beni mutlu ediyor çünkü Türkiyede Player olarak kadın sayısı az.
Sizinde buildleriniz iyi ise beraber oynamak isterim
'' Sebebi Atalarımızın dediği gibi her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır '' sizin bakış açınızdan yararlanmak isterim izlediğim veya takip ettigim diziler ; The Wolking Dead , Driliş Ertuğrul
'' Alakasız '' , Anime olarak '' NARUTO ve AVATAR '' Diyip geçe bilirim
Bu arada Bülent Ecevit Üniversitesinde öğrenciyim Aramıza Yeniden hoş geldiniz.. Minecraft ' da Adımını Nyks06 olarak değiştirdim önceden her hangi bir serverde bydemir06 yı gördüyseniz o büyük ihtimalle benimdir
İyi Forumlar beraber oynamak ister iseniz özelden mesaj atarsanız skype adresimi bıraka bilirim yada siz atarsınız teşekkürler.
![]()
başkanımBize bu kadar uzun yazmazsin baskan![]()
Bana ismini söylemedin *cries*. Tekrardan foruma hoşgeldin EylülTanıştığıma memnun oldum.
Sanal ortamlarda gizli kalmayı daha çok seviyorum ama madem konu var, ben de kendimi tanıtayım. Adım Seyfullah, 17 yaşındayım ve ilginç (olduğunu düşündüğüm) bir kişiliğim var. Müzik dinlemeyi ve resim yapmayı severim. Yabancı dizi izleme hobim var. Dolayısıyla İngilizce merakım oluyor. Çoğunlukla forumda takılıyorum, çünkü tabiri yerindeyse bir işsizim. Mesajlarımın altına genelde kutular bırakarak içine caps, gif türü şeyler atıyorum. Benden şimdilik bu kadar. B)
![]()
Bana ismini söylemedin *cries*. Tekrardan foruma hoşgeldin Eylül