Dul Bırakan
Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
- En iyi cevaplar
- 0
Alayınıza Teşekkür Ediyorum :=)
player da bir entitydir niye bu kadar kendinizi kastınız yok etraftaı okları hesapla falan. Eğer spectator tagındakiler player yanına yaklasırsa 10 blok yukarı atsın bu kadar
Onun yerine oyunculraı her seniye looplayıp şunu yapsan:
Gibi.Kod:execute command "tp %loop-player% - 50 - "
@QuestTurk yaklasırsa yukarı atsın demissin o zman rahat izleyemezler pek o yuzden ok yaklasirsa yukarı atma yaptıkNormalde bile kasan hg serverleri bu sayede çöker.
Bundan sonra koptumOnun yerine oyunculraı her seniye looplayıp şunu yapsan:
Gibi.Kod:execute command "tp %loop-player% - 50 - "
oyuncuları her saniyede 50 metre yukarı atmakBundan sonra koptum![]()
Madem skriptten anlıyorsun sana bir şey sorucam .Oyuncuya ben texture paketi yüklemesi için komut veriyorum oda doğal olarak oyuncuya soruyor yüklemek istiyormusun istemiyormusun diye evet veya hayır dediğini skript ile çekebilirmisin yada doğrudan oyuncunun resource packini bir urldeki ile değiştirebilirmisin ?. Sormadan.oyuncuları her saniyede 50 metre yukarı atmakdaha doğrusu snırım y yi 50 yapmak
bildiğim kadarıyla oyuncun texture packi yükleyip yüklemediğini kontrol edemezsin veya oyuncunun isteği olmadan o texture packi yükleyemezsin ancak oyuncu mesela yanlışlıkla hayır dediMadem skriptten anlıyorsun sana bir şey sorucam .Oyuncuya ben texture paketi yüklemesi için komut veriyorum oda doğal olarak oyuncuya soruyor yüklemek istiyormusun istemiyormusun diye evet veya hayır dediğini skript ile çekebilirmisin yada doğrudan oyuncunun resource packini bir urldeki ile değiştirebilirmisin ?. Sormadan.
Her saniyede bir oyuncuları 50 blok yukarı atmak mı? Ne alakası var? Y'yi 50 yapıyor onu da mı ben anlatıyım?oyuncuları her saniyede 50 metre yukarı atmakdaha doğrusu snırım y yi 50 yapmak
2.ksımını okursan zaten başka birşy dedim ayrıca dediğin tamamen kullanışsız oyuncu tepede veya aşağıda olabilir.Her saniyede bir oyuncuları 50 blok yukarı atmak mı? Ne alakası var? Y'yi 50 yapıyor onu da mı ben anlatıyım?