İzleyici Adama Yaklaşınca 10 block yukarı atsın

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
player da bir entitydir niye bu kadar kendinizi kastınız yok etraftaı okları hesapla falan. Eğer spectator tagındakiler player yanına yaklasırsa 10 blok yukarı atsın bu kadar

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Onun yerine oyunculraı her seniye looplayıp şunu yapsan:
Kod:
execute command "tp %loop-player% - 50 - "
Gibi.

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
player da bir entitydir niye bu kadar kendinizi kastınız yok etraftaı okları hesapla falan. Eğer spectator tagındakiler player yanına yaklasırsa 10 blok yukarı atsın bu kadar
Onun yerine oyunculraı her seniye looplayıp şunu yapsan:
Kod:
execute command "tp %loop-player% - 50 - "
Gibi.
Normalde bile kasan hg serverleri bu sayede çöker.
@QuestTurk yaklasırsa yukarı atsın demissin o zman rahat izleyemezler pek o yuzden ok yaklasirsa yukarı atma yaptık

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyuncuları her saniyede 50 metre yukarı atmak :( daha doğrusu snırım y yi 50 yapmak
Madem skriptten anlıyorsun sana bir şey sorucam .Oyuncuya ben texture paketi yüklemesi için komut veriyorum oda doğal olarak oyuncuya soruyor yüklemek istiyormusun istemiyormusun diye evet veya hayır dediğini skript ile çekebilirmisin yada doğrudan oyuncunun resource packini bir urldeki ile değiştirebilirmisin ?. Sormadan.

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Madem skriptten anlıyorsun sana bir şey sorucam .Oyuncuya ben texture paketi yüklemesi için komut veriyorum oda doğal olarak oyuncuya soruyor yüklemek istiyormusun istemiyormusun diye evet veya hayır dediğini skript ile çekebilirmisin yada doğrudan oyuncunun resource packini bir urldeki ile değiştirebilirmisin ?. Sormadan.
bildiğim kadarıyla oyuncun texture packi yükleyip yüklemediğini kontrol edemezsin veya oyuncunun isteği olmadan o texture packi yükleyemezsin ancak oyuncu mesela yanlışlıkla hayır dedi
on join:
send resourcepack "[url " to player ikinci ] yi kymadım linkolarak algılıyor