Diyelim bir şahsiyet(ben bile olabilirim) kasten serveri sabote etmek için oyunculara(default) op yetkisi verdimArkadaşlar hazır plugin paketleri neden var, insanlar kullansin diye. Hazır paket arayanlar faydalansin diye. Arkadaş hazır paket istiyorsa bir veren çıkacaktır boyle yaparak insanların hevesini yıllardır mahvediyorsunuz!..
Kimse kimsenin hevesini kırmıyor ,Hazır paketler neden var ? Plugin paketi yapmayı bilmeyen arkadaşlar onları kurcalayarak en azından pluginlerle ilgili bilgilenip kendi plugin paketini yapsın diye var.Yani onu düzenleyip direk sunucuyu açın diye değil.Arkadaşlar hazır plugin paketleri neden var, insanlar kullansin diye. Hazır paket arayanlar faydalansin diye. Arkadaş hazır paket istiyorsa bir veren çıkacaktır boyle yaparak insanların hevesini yıllardır mahvediyorsunuz!..
Ben plugin paketlerini teker teker bukkiten indirmeye usendigim için indiriyorum lazım olan plugonleri kopyaliyorum.Kimse kimsenin hevesini kırmıyor ,Hazır paketler neden var ? Plugin paketi yapmayı bilmeyen arkadaşlar onları kurcalayarak en azından pluginlerle ilgili bilgilenip kendi plugin paketini yapsın diye var.Yani onu düzenleyip direk sunucuyu açın diye değil.
plugin paketi yapamıyorumNe yaparsan yap ama hiçbir şeyi hazır kullanma. Emek ver.
Emek verirsen emin ol ki karşılığını alırsın.
Yapamıyorum diyerek niye kendini kısıtlıyorsun ? o eklenti paketlerini yapanlardan ne farkın var ? biraz araştır hazır paketlerde kullanılan plugin listelerine bak tek tek indir düzenle yapacağın tek şey bu , takıldığın bi konu olursa youtube'ta tonla eklenti tanıtım videoları var izlersin ordan çözersin hadi ordanda olmadı forumda konu açarsın yardım ederiz ,kendini kısıtlama!Teşekkürler arkadaşlar serverimi kastırmıcak bi plugin paketi istiyorumşu an portlu kurdum ama ilerde hosta geçicem bunun için pl paketi varmı elinizde güzel bi tane[DOUBLEPOST=1425841435,1425841358][/DOUBLEPOST]
plugin paketi yapamıyorum![]()
Teşşekkür ederimYapamıyorum diyerek niye kendini kısıtlıyorsun ? o eklenti paketlerini yapanlardan ne farkın var ? biraz araştır hazır paketlerde kullanılan plugin listelerine bak tek tek indir düzenle yapacağın tek şey bu , takıldığın bi konu olursa youtube'ta tonla eklenti tanıtım videoları var izlersin ordan çözersin hadi ordanda olmadı forumda konu açarsın yardım ederiz ,kendini kısıtlama!
Haklısın.[DOUBLEPOST=1425842382,1425842256][/DOUBLEPOST]https://forum.gamer.com.tr/konu/se7en-v2-0-survival-plugin-paketi-cikti-1-7-2-1-7-5.245134/Yapamıyorum diyerek niye kendini kısıtlıyorsun ? o eklenti paketlerini yapanlardan ne farkın var ? biraz araştır hazır paketlerde kullanılan plugin listelerine bak tek tek indir düzenle yapacağın tek şey bu , takıldığın bi konu olursa youtube'ta tonla eklenti tanıtım videoları var izlersin ordan çözersin hadi ordanda olmadı forumda konu açarsın yardım ederiz ,kendini kısıtlama!
Plugin paketi kolay da Permler zor be.Yapamıyorum diyerek niye kendini kısıtlıyorsun ? o eklenti paketlerini yapanlardan ne farkın var ? biraz araştır hazır paketlerde kullanılan plugin listelerine bak tek tek indir düzenle yapacağın tek şey bu , takıldığın bi konu olursa youtube'ta tonla eklenti tanıtım videoları var izlersin ordan çözersin hadi ordanda olmadı forumda konu açarsın yardım ederiz ,kendini kısıtlama!
Zoru başarırsan zaten geriside gelir önemli olan o zor bölümü aşmakPlugin paketi kolay da Permler zor be.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk