[İSTEK]PL Paketi

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar survival plugin paketi arıyorum forumdaki eskilerin linki kırık.Yenilerinde çok plugini var 50-60 tane pluginlik paket var mesela serverimi hemen çökertiyor şöyle güzel bir survival pl pakeeti olan link atabilirmi rica etsem :)

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hazır plugin paketiyle server açmak :( araştır biraz aklında nasıl bir şey varsa ona göre seç pluginleri...

pasi123

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hazır plugin paketleri neden var, insanlar kullansin diye. Hazır paket arayanlar faydalansin diye. Arkadaş hazır paket istiyorsa bir veren çıkacaktır boyle yaparak insanların hevesini yıllardır mahvediyorsunuz!..

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hazır plugin paketleri neden var, insanlar kullansin diye. Hazır paket arayanlar faydalansin diye. Arkadaş hazır paket istiyorsa bir veren çıkacaktır boyle yaparak insanların hevesini yıllardır mahvediyorsunuz!..
Diyelim bir şahsiyet(ben bile olabilirim) kasten serveri sabote etmek için oyunculara(default) op yetkisi verdim
Eee arkadaş da hiç farketmezse ben söleyene kadar sence server için güzel olur mu ve ayrıca pluginleri düzenlicek kadar ing'si ve bilgisi olmayanın sunucu açmasını önermiyorum

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimse kimsenin hevesini kırmıyor ,Hazır paketler neden var ? Plugin paketi yapmayı bilmeyen arkadaşlar onları kurcalayarak en azından pluginlerle ilgili bilgilenip kendi plugin paketini yapsın diye var.Yani onu düzenleyip direk sunucuyu açın diye değil.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kimse kimsenin hevesini kırmıyor ,Hazır paketler neden var ? Plugin paketi yapmayı bilmeyen arkadaşlar onları kurcalayarak en azından pluginlerle ilgili bilgilenip kendi plugin paketini yapsın diye var.Yani onu düzenleyip direk sunucuyu açın diye değil.
Ben plugin paketlerini teker teker bukkiten indirmeye usendigim için indiriyorum lazım olan plugonleri kopyaliyorum.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler arkadaşlar serverimi kastırmıcak bi plugin paketi istiyorum :) şu an portlu kurdum ama ilerde hosta geçicem bunun için pl paketi varmı elinizde güzel bi tane[DOUBLEPOST=1425841435,1425841358][/DOUBLEPOST]
Ne yaparsan yap ama hiçbir şeyi hazır kullanma. Emek ver.
Emek verirsen emin ol ki karşılığını alırsın.
plugin paketi yapamıyorum :(

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler arkadaşlar serverimi kastırmıcak bi plugin paketi istiyorum :) şu an portlu kurdum ama ilerde hosta geçicem bunun için pl paketi varmı elinizde güzel bi tane[DOUBLEPOST=1425841435,1425841358][/DOUBLEPOST]
plugin paketi yapamıyorum :(
Yapamıyorum diyerek niye kendini kısıtlıyorsun ? o eklenti paketlerini yapanlardan ne farkın var ? biraz araştır hazır paketlerde kullanılan plugin listelerine bak tek tek indir düzenle yapacağın tek şey bu , takıldığın bi konu olursa youtube'ta tonla eklenti tanıtım videoları var izlersin ordan çözersin hadi ordanda olmadı forumda konu açarsın yardım ederiz ,kendini kısıtlama!

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapamıyorum diyerek niye kendini kısıtlıyorsun ? o eklenti paketlerini yapanlardan ne farkın var ? biraz araştır hazır paketlerde kullanılan plugin listelerine bak tek tek indir düzenle yapacağın tek şey bu , takıldığın bi konu olursa youtube'ta tonla eklenti tanıtım videoları var izlersin ordan çözersin hadi ordanda olmadı forumda konu açarsın yardım ederiz ,kendini kısıtlama!
Teşşekkür ederim :)

ßyMaskotTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Haklısın.[DOUBLEPOST=1425842382,1425842256][/DOUBLEPOST]https://forum.gamer.com.tr/konu/se7en-v2-0-survival-plugin-paketi-cikti-1-7-2-1-7-5.245134/

Buna bak bi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Plugin paketi kolay da Permler zor be.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Valla kendin ayarla. Hazır paketler sorun çıkarır. Bende kendim ayarlıyorum permleri ama tabii ing düzeyin orta seviye olması gerek.