Takım Skripti (İstek)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Burası skript bölümü burada forum kullanıcıları istek skript isteyebilir, yardım isteyebilir ve öneriler verebilir. Lütfen tartışmayı büyütmeyiniz :)
Doğukan elbet haklısın ben zaten istenmez gibi bir şey demedim veya tartışma çıkarmadım, arkadaş şu yorumuyla milleti kışkırtmaya çalışıyor zamanında çok kıskanmış herhalde;
Sendeki ego bende olsa ...
Ben kimseye Skript isteyemezsin demedim yanılıyor muyum?
BOŞ KONUŞARAK!.[DOUBLEPOST=1426001581,1426001531][/DOUBLEPOST]
İnsan skript isteyen adama çok hazıra konuyorsunuz diyebilirmi ?
Boş konuşmak denilen şey muhtemelen bu, konu ile alakasız ve saçma sapan bir hakaret;
Sendeki ego bende olsa ...

Skript isteyen adama hazıra konuyorsun dememde bir sakınca yok çünkü kendi yapmaya bile çalışmamış.

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Doğukan elbet haklısın ben zaten istenmez gibi bir şey demedim veya tartışma çıkarmadım, arkadaş şu yorumuyla milleti kışkırtmaya çalışıyor zamanında çok kıskanmış herhalde;
Sende haklısın, neyse konumuza dönelim skripti bugün (geceye doğru) paylaşmayı planlıyorum.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BEN FORUMU 1 SENEDİR BIRAKMIŞTIM VE 20 GÜN FİLAN ÖNCE GELDİM NEYİNİ KISKANAYIM SENİN ?

Goverman

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aslında factions pluginini de kullanabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla (yanlışım varsa kusura bakmayın) '/team <oyuncu adı>' gibi komutları alias ile yaparsiniz mesela: '/takım oluştur (takım adı)' bu komutu ' /f create (klan adı)' bu komut yerine kullanabilirsiniz.

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu kadar üşengeç olunmaz. Aynısını Skript Bölümünün ana sayfasında görebilirsin.
%0 Araştırma
%100 İstek