Telefonum suda bozulur mu ?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Lityum piliyle çalışıyorsa batarya ömrünü uzatır deniyordu. Şu şarj edilen bildiğimiz piller bunların sınıfına giriyor çoğunlukla. Soğuk olmayan bir suda 15 saniyeden fazla bekletmezsen bir şey olmaz.

Lityum, Li; 1A grubu elementlerinden olup metaldir. Suda tepkime verir.
Li + H2O ---> LiOH + 1/2 H2

Not: Bu bir troll mesajdır, denediğinde başına gelebilecek şeylerden dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Yalnız deneyecek kadar da inandırabildiysem kendimi tebrik ediyorum.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
suya koy pampa bir şey olmaz[DOUBLEPOST=1426004287,1426004237][/DOUBLEPOST]
Lityum piliyle çalışıyorsa batarya ömrünü uzatır deniyordu. Şu şarj edilen bildiğimiz piller bunların sınıfına giriyor çoğunlukla. Soğuk olmayan bir suda 15 saniyeden fazla bekletmezsen bir şey olmaz.

Lityum, Li; 1A grubu elementlerinden olup metaldir. Suda tepkime verir.
Li + H2O ---> LiOH + 1/2 H2

Not: Bu bir troll mesajdır, denediğinde başına gelebilecek şeylerden dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Yalnız deneyecek kadar da inandırabildiysem kendimi tebrik ediyorum.
Lityum Oksit

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
suya koy pampa bir şey olmaz[DOUBLEPOST=1426004287,1426004237][/DOUBLEPOST]
Lityum Oksit

Metallerin suyla tepkimesinden Hidrojen gazı açığa çıkar, Verimli bir şekilde Lityum hidroksit yerine Lityum oksit elde etmek istersen oksijenle reaksiyona sokman gerekir, suyla değil.*

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Metallerin suyla tepkimesinden Hidrojen gazı açığa çıkar, Verimli bir şekilde Lityum hidroksit yerine Lityum oksit elde etmek istersen oksijenle reaksiyona sokman gerekir, suyla değil.*
aaa hidrojeni unuttum xd :D LityumHidroksit o dediğin LiOH

(bu arada lityumhidroksit katyon muydu -,-)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Yav o kadar çok mantıksız cevap gelmiş ki :(
Telefonların hepsi aynı değil bazıları suya dayanıklı oluyor bunlar genellikle son 1-2 yılda çıkan telefonlardır ama aslında su geçirmeyen telefon değil iç parçalarıdır muhtemelen senin telefonunda bazı parçalar suya dayanıklıydı ama şansını zorlama şarj kablosunu tersten görürsün :(
Nokia 3310 suya kısmen dayanıklıdır bu arada :(

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Yav o kadar çok mantıksız cevap gelmiş ki :(
Telefonların hepsi aynı değil bazıları suya dayanıklı oluyor bunlar genellikle son 1-2 yılda çıkan telefonlardır ama aslında su geçirmeyen telefon değil iç parçalarıdır muhtemelen senin telefonunda bazı parçalar suya dayanıklıydı ama şansını zorlama şarj kablosunu tersten görürsün :(
Nokia 3310 suya kısmen dayanıklıdır bu arada :(
en mantıklısı telefonu şeffaf bim poşedine sar 0.1 mgpxl ile foto çek yağlı boya gibi xD