M
MUHDE
Ziyaretçi
Neden deneyipte görmüyorsun 
Neden skypede degilsinNeden deneyipte görmüyorsun![]()
Neden skypede degilsinÖzletiyorsun
Lityum OksitLityum piliyle çalışıyorsa batarya ömrünü uzatır deniyordu. Şu şarj edilen bildiğimiz piller bunların sınıfına giriyor çoğunlukla. Soğuk olmayan bir suda 15 saniyeden fazla bekletmezsen bir şey olmaz.
Lityum, Li; 1A grubu elementlerinden olup metaldir. Suda tepkime verir.
Li + H2O ---> LiOH + 1/2 H2
Not: Bu bir troll mesajdır, denediğinde başına gelebilecek şeylerden dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Yalnız deneyecek kadar da inandırabildiysem kendimi tebrik ediyorum.
suya koy pampa bir şey olmaz[DOUBLEPOST=1426004287,1426004237][/DOUBLEPOST]
Lityum Oksit
aaa hidrojeni unuttum xdMetallerin suyla tepkimesinden Hidrojen gazı açığa çıkar, Verimli bir şekilde Lityum hidroksit yerine Lityum oksit elde etmek istersen oksijenle reaksiyona sokman gerekir, suyla değil.*
aaa hidrojeni unuttum xdLityumHidroksit o dediğin LiOH
(bu arada lityumhidroksit katyon muydu -,-)
he tamam sağolNötr bileşik o, tek tek soruyorsan Lityum katyon oluyor.
en mantıklısı telefonu şeffaf bim poşedine sar 0.1 mgpxl ile foto çek yağlı boya gibi xDYav o kadar çok mantıksız cevap gelmiş ki
Telefonların hepsi aynı değil bazıları suya dayanıklı oluyor bunlar genellikle son 1-2 yılda çıkan telefonlardır ama aslında su geçirmeyen telefon değil iç parçalarıdır muhtemelen senin telefonunda bazı parçalar suya dayanıklıydı ama şansını zorlama şarj kablosunu tersten görürsün
Nokia 3310 suya kısmen dayanıklıdır bu arada![]()
Onu da geç, hoparlör, ahize ve mikrofon kullanılamaz, şarj edilemez ve kulaklık takılamaz.en mantıklısı telefonu şeffaf bim poşedine sar 0.1 mgpxl ile foto çek yağlı boya gibi xD