Merhaba ben Sıla

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
@Polkakorowakurwa BU.KIZ. FURRYCİ.
Merhaba Sıla-
Death Note sevmem
Çok öküz gibi ağır anime izlerim
Furry'e bir <3
Ben de Bilim-Kurgucuyum *-*
MİNECRAFT TERRARİA'DAN İYİ DEĞİL ZAA
Yani pek ortak yanımız yok
Ama umarım iyi anlaşırız ^^

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de Broly. (ismimi gizliyorum) :D

Kişilik özelliklerimden başlayayım; kavgacı birisi olduğumu söyleyenler doğru söylerler. Bana ve arkadaşlarıma sataşanlara ve ağır laflar edene daha ağır laflar ederim . Kısaca kendi haklarımı ve başkalarının haklarını savunmayı çok önemserim. Şimdiden söyleyeyim, sana da sataşan olursa beni özel mesaj veya etiket ile çağır, hemencecik oraya gelirim. Hatta az önce çatır çatır laflarımı söyledim birisine. Acımıyorum artık. Dişe diş, göze göz.

Sevdiğim şeyler:

Dragon Ball Z -> Efsanevi Süper Saiyan Broly (İsmimi bundan alıyorum)
Sonic.EXE ve diğer tüm Creepypastalar
Kaptan Tsubasa (Bulduğum yerde bakarım)
Bakugan (Bulduğum yerde bakarım)
My Little Pony ("Broly is Brony" der geçerim)

En iyi cevaplar
0
öncelikle merhaba ben can 17 yaşındayım boyum 178 kilom 70 (bütün taliplerimi bekliyorum):olgun:
forumda takılırsan fark edersin zaten nasıl biri oluğumu :/

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu aralar hayırdır full kız doluyor burası. Neyse bende RadioActive bana radio veya radyo derler kendimi tanıtmak gerekirse

-Şımarık kızlardan nefret ederim
Dubstep Delisiyim
RPG Open World oyunu delisiyim
Animeleri acayip çok severim (tokyo ghoul ve death note)
Nükleer Ambleme aşığım
Kendimi genellikle kanser gibi hissederim
Neyse bu kadar kısaca ''ase'' ._.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
O etiketi çok beğendim , ipucu filanmı verdin ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ne oluyor lan burada ne işler dönüyor ben yokken ?!

@Minecraftplayerr senin oyunun sanırsam :(
Kaynak yoloman*
Valla ben en son yeni hesap açmaya çalıştığımda hata vermişti sonra birisi yeni hesap açtı ondan sonra tekrar denedim olmadı artık bir daha denemiyorum ._.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldiniz madam.
Fury olmanız ve nickinizi Olivia koymanız bizi şüphelendiriyor doğrusu çünkü bu @Polkakorowakurwa arkadaşımız da sizin gibi fury şu an da avatarın da ki karaktere aşık ve o karakterin de adı Olivia ne tesadüf? Eğer @rayandu06 ile ilginiz var ise şu işi kimseye belli etmeden halledin.Son olarak ben de bu forumda çoğu arkadaş gibi Anime izlerim fakat şu son 1 aydır izlemiyorum çünkü ilgimi çeken bir Anime bulmadım daha doğrusu aramadım yabancı dizi izliyorum :3 her neyse eğer hastalığınız varsa (Psikolojik) sadist-mazoşist gibi ve bunu açık açık belli edip bunlar hakkında paylaşımlarda bulunup millete anlatıp gösterirseniz size bu forumu dar ederim.Biraz sert oldu sanırım fakat evvelden bu türler yüzünden az çekmedik forumda şimdi ise iyiyiz Allah'a şükür. Foruma yeniden hoş geldiniz adım Emre biraz tuhaf oldu çünkü başta isim söylenir :/
öncelikle merhaba ben can 17 yaşındayım boyum 178 kilom 70 (bütün taliplerimi bekliyorum):olgun:
forumda takılırsan fark edersin zaten nasıl biri oluğumu :/
Aramız da sadece 3 kilo var sadece 3 kilo :/ göbek değil kemik o :(