yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Skypeni vs alabilirmiyim* Ve müzik listen varsa müzik listeni*Bende dalga geçmiyorum , merak ettim![]()
Skypeni vs alabilirmiyim* Ve müzik listen varsa müzik listeni*Bende dalga geçmiyorum , merak ettim![]()
eğer sen @Minecraftplayerr isen hayallerime rövaşata çektin ilk defa death note izleyen kız bulduydum ya
Telefon numaram var sende yetmiyur muSkypeni vs alabilirmiyim* Ve müzik listen varsa müzik listeni*
O yetmez* Özel(Skype) Konuşma tarzını vs herşeyi görmeliyim*Telefon numaram var sende yetmiyur mu
Peki :'(O yetmez* Özel(Skype) Konuşma tarzını vs herşeyi görmeliyim*
inş bi gün :/Seni banlamak istiyorum kısa boylu şişman jojuk :
Ne oluyor lan burada ne işler dönüyor ben yokken ?!O etiketi çok beğendim , ipucu filanmı verdin ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Valla ben en son yeni hesap açmaya çalıştığımda hata vermişti sonra birisi yeni hesap açtı ondan sonra tekrar denedim olmadı artık bir daha denemiyorum ._.
Aramız da sadece 3 kilo var sadece 3 kilo :/ göbek değil kemik oöncelikle merhaba ben can 17 yaşındayım boyum 178 kilom 70 (bütün taliplerimi bekliyorum)
forumda takılırsan fark edersin zaten nasıl biri oluğumu :/
Yav hehe .sNe oluyor lan burada ne işler dönüyor ben yokken ?!
Valla ben en son yeni hesap açmaya çalıştığımda hata vermişti sonra birisi yeni hesap açtı ondan sonra tekrar denedim olmadı artık bir daha denemiyorum ._.