Sadece yaptığın yazı ve parlama efekti resmi koymak...
Kusura bakma ama bu paintle de yapılabilir...Öncelikle yorumun için teşekkurler.Sadece güzel olmusmu diye bir fikir alayım dedim vurmayın hemen bende marifet olmadığını biliyorum ama sizin fikirlerinize önem veriyorum. ^^
![]()
Tamam işte yaptığım şeyle övünmüyorum.Sadece hoş görünüyormu sordum sizde pişman ettiniz ..[DOUBLEPOST=1426180092,1426179831][/DOUBLEPOST]Kusura bakma ama bu paintle de yapılabilir...
Programı texture editlemek için kurmuştum,azcık karıştırdım ve farklı özellikler oldugunu ögrendim.Benim de içimden geldi.Normal bi fotoğrafın üzerine ışıklandırma falan yaptım,size sorayım dedim.Yaptığımla övünmüyorum tekrar tekrar söyleyeyim.Daha ilk yaptığım edit.Sizin fikrinizi alayım dedim,pişman etmeyin lütfen.Ama yinede teşekkürler. ^^Tamam işte yaptığım şeyle övünmüyorum.Sadece hoş görünüyormu sordum sizde pişman ettiniz ..
Fotoğraf hazır.Ben sadece kendime göre arkayı falan kararttım.Buraya da koyayım dedim sizin fikirlerinizi alayım diye.İddalı değilim olucakta bişi yok zaten.Kendimce hoşuma gitti koyup fikirlerinizi almak istedim.Profesyonel gibi muamele yapmayın.Zaten fotoğrafçılıkla alakam yok azcık yukarı çıkarsan sebebini yazmıstım.Yorumun için teşekkürler.Meşale parlamıyor adamın ayağı parlıyor hiç çözemedim :V
Profesyonel gibi muamele yapmıyoruz, eksiğini düzeltebilirsen düzelt diyoruz.Fotoğraf hazır.Ben sadece kendime göre arkayı falan kararttım.Buraya da koyayım dedim sizin fikirlerinizi alayım diye.İddalı değilim olucakta bişi yok zaten.Kendimce hoşuma gitti koyup fikirlerinizi almak istedim.Profesyonel gibi muamele yapmayın.Zaten fotoğrafçılıkla alakam yok azcık yukarı çıkarsan sebebini yazmıstım.Yorumun için teşekkürler.
Kendimi ortaya çıkarıp arkayı karartmaya çalıştım.O yüzden kendim biraz daha parlak olabilirim.Zaten ilk fotoğrafla oynayışım.Profesyonel gibi muamele yapmıyoruz, eksiğini düzeltebilirsen düzelt diyoruz.
Eleştiri seni pişman ediyorsa vay haline...Tamam işte yaptığım şeyle övünmüyorum.Sadece hoş görünüyormu sordum sizde pişman ettiniz ..[DOUBLEPOST=1426180092,1426179831][/DOUBLEPOST]
Programı texture editlemek için kurmuştum,azcık karıştırdım ve farklı özellikler oldugunu ögrendim.Benim de içimden geldi.Normal bi fotoğrafın üzerine ışıklandırma falan yaptım,size sorayım dedim.Yaptığımla övünmüyorum tekrar tekrar söyleyeyim.Daha ilk yaptığım edit.Sizin fikrinizi alayım dedim,pişman etmeyin lütfen.Ama yinede teşekkürler. ^^
Eleştiri pişman etmiyor.Yok paintle boyle paintle söyle biliyorum bende yaptıgım sadece ısıklandırma oku tekrardan anlamadıysanEleştiri seni pişman ediyorsa vay haline...
Tamam neyse yorumlarınız için teşekkürler.Eğer birinizi kırdıysam falan özür dilerim yani.İyi Forumlar!Eleştiri pişman etmiyor.Yok paintle boyle paintle söyle biliyorum bende yaptıgım sadece ısıklandırma oku tekrardan anlamadıysan![]()
Teşekkürler.Zaten öylesine ışıklandırma yapmıştım.Sizlerle paylaşmak istedim,fikirleriniz önemli gerçekten.Adobe'ye gelince o program biraz üst seviye ben ise çömezBöyle yorumlara bile bu kadar kibar cevaplar verdiğin için tebrik ederim seniÇalışmana gelince ben pek anlamam ama adobe ye yönelmelisin daha iyi sonuçlar elde etmek istiyorsan