-- Photospace ile Editlediğim Fotoğraf --

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Photospace ile editlediğim fotoğraf :

Not:NovaSkin'den alıntıdır.Skin kendi skinimdir.İlk editimdir.
İyi Forumlar!
-Nikeman16

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma ama bu paintle de yapılabilir...
Tamam işte yaptığım şeyle övünmüyorum.Sadece hoş görünüyormu sordum sizde pişman ettiniz ..[DOUBLEPOST=1426180092,1426179831][/DOUBLEPOST]
Tamam işte yaptığım şeyle övünmüyorum.Sadece hoş görünüyormu sordum sizde pişman ettiniz ..
Programı texture editlemek için kurmuştum,azcık karıştırdım ve farklı özellikler oldugunu ögrendim.Benim de içimden geldi.Normal bi fotoğrafın üzerine ışıklandırma falan yaptım,size sorayım dedim.Yaptığımla övünmüyorum tekrar tekrar söyleyeyim.Daha ilk yaptığım edit.Sizin fikrinizi alayım dedim,pişman etmeyin lütfen.Ama yinede teşekkürler. ^^

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Meşale parlamıyor adamın ayağı parlıyor hiç çözemedim :V

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Meşale parlamıyor adamın ayağı parlıyor hiç çözemedim :V
Fotoğraf hazır.Ben sadece kendime göre arkayı falan kararttım.Buraya da koyayım dedim sizin fikirlerinizi alayım diye.İddalı değilim olucakta bişi yok zaten.Kendimce hoşuma gitti koyup fikirlerinizi almak istedim.Profesyonel gibi muamele yapmayın.Zaten fotoğrafçılıkla alakam yok azcık yukarı çıkarsan sebebini yazmıstım.Yorumun için teşekkürler.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Fotoğraf hazır.Ben sadece kendime göre arkayı falan kararttım.Buraya da koyayım dedim sizin fikirlerinizi alayım diye.İddalı değilim olucakta bişi yok zaten.Kendimce hoşuma gitti koyup fikirlerinizi almak istedim.Profesyonel gibi muamele yapmayın.Zaten fotoğrafçılıkla alakam yok azcık yukarı çıkarsan sebebini yazmıstım.Yorumun için teşekkürler.
Profesyonel gibi muamele yapmıyoruz, eksiğini düzeltebilirsen düzelt diyoruz.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tamam işte yaptığım şeyle övünmüyorum.Sadece hoş görünüyormu sordum sizde pişman ettiniz ..[DOUBLEPOST=1426180092,1426179831][/DOUBLEPOST]
Programı texture editlemek için kurmuştum,azcık karıştırdım ve farklı özellikler oldugunu ögrendim.Benim de içimden geldi.Normal bi fotoğrafın üzerine ışıklandırma falan yaptım,size sorayım dedim.Yaptığımla övünmüyorum tekrar tekrar söyleyeyim.Daha ilk yaptığım edit.Sizin fikrinizi alayım dedim,pişman etmeyin lütfen.Ama yinede teşekkürler. ^^
Eleştiri seni pişman ediyorsa vay haline...

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eleştiri seni pişman ediyorsa vay haline...
Eleştiri pişman etmiyor.Yok paintle boyle paintle söyle biliyorum bende yaptıgım sadece ısıklandırma oku tekrardan anlamadıysan :)[DOUBLEPOST=1426189477,1426182347][/DOUBLEPOST]
Eleştiri pişman etmiyor.Yok paintle boyle paintle söyle biliyorum bende yaptıgım sadece ısıklandırma oku tekrardan anlamadıysan :)
Tamam neyse yorumlarınız için teşekkürler.Eğer birinizi kırdıysam falan özür dilerim yani.İyi Forumlar!

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Böyle yorumlara bile bu kadar kibar cevaplar verdiğin için tebrik ederim seni :) Çalışmana gelince ben pek anlamam ama adobe ye yönelmelisin daha iyi sonuçlar elde etmek istiyorsan

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle yorumlara bile bu kadar kibar cevaplar verdiğin için tebrik ederim seni :) Çalışmana gelince ben pek anlamam ama adobe ye yönelmelisin daha iyi sonuçlar elde etmek istiyorsan
Teşekkürler.Zaten öylesine ışıklandırma yapmıştım.Sizlerle paylaşmak istedim,fikirleriniz önemli gerçekten.Adobe'ye gelince o program biraz üst seviye ben ise çömez :) Neyse çok teşekkür ederim gerçekten. <3