-- Photospace ile Editlediğim Fotoğraf --

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Teşekkürler.Zaten öylesine ışıklandırma yapmıştım.Sizlerle paylaşmak istedim,fikirleriniz önemli gerçekten.Adobe'ye gelince o program biraz üst seviye ben ise çömez :) Neyse çok teşekkür ederim gerçekten. <3
Çok güzel fx paketleri var ve öğrenmesi inan çok kolay. Bence denemelisin takımımızda @Cazza144 profesyonel olarak uğraşıyor bu işte onun kanalı falan var oradan da bakabilirsin

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rica ederim ne demek
^^[DOUBLEPOST=1426190347,1426190210][/DOUBLEPOST]
nerede edit göremedim
onlar paint ile de yapılıyor
Başlığı ne yapayım Allah aşkına ? Editden kastım kendımce ısıklandırma.Sadece kendım yaptım meraktan daha çömez bile değilim işte öylesine yaptım.Paint paint demeyin artık.Photospace adlı programı ResourcePack editlemek için kurdum.Sonra biraz gezdim değişik özellikler oldugunu fark ettim.Bende bi tane yaptım işte.Sizlerle de paylaşayım dedim.Fikirlerinizi almak için.Grafiker falan da değilim yani.

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
^^[DOUBLEPOST=1426190347,1426190210][/DOUBLEPOST]
Başlığı ne yapayım Allah aşkına ? Editden kastım kendımce ısıklandırma.Sadece kendım yaptım meraktan daha çömez bile değilim işte öylesine yaptım.Paint paint demeyin artık.Photospace adlı programı ResourcePack editlemek için kurdum.Sonra biraz gezdim değişik özellikler oldugunu fark ettim.Bende bi tane yaptım işte.Sizlerle de paylaşayım dedim.Fikirlerinizi almak için.Grafiker falan da değilim yani.
ben de diyorum ki yazı eklemek ve ışıklandırma yapmak edit olmaz

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam ne yapayım işte söylermisin o zaman ???????
başlığa yazılacak başka bir şey bulamıyorum edit yazman görselde oynama yaptığını gösterir fakat kendi görüşüm bunun bir edit olmadığı
neyse başlığı falan boşver tartışma çıkmasın kendini geliştir youtubedan video falan izle

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
başlığa yazılacak başka bir şey bulamıyorum edit yazman görselde oynama yaptığını gösterir fakat kendi görüşüm bunun bir edit olmadığı
neyse başlığı falan boşver tartışma çıkmasın kendini geliştir youtubedan video falan izle
Öncelikle tekrardan söylemek isterim amacım profesyonellik değildir.Sadece ve sadece programa merakımdan,işlevlerini falan merak ettim ve kendım bir bakayım dedim.Kendı skinimi falan koydum NovaSkin'den.İşte kendime istedigim ışıklandırmaya getirdim ve böyle bir şey ortaya çıktı.Bende sizle paylaşmak istedim.Fikirlerinizi almak istedim ve alıyorumda .

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Paintle yapılı- Neyse klişe oldu :p
Ya şimdi ben bu fotoğrafın orjinalini bir ara görmüştüm, etrafı karartarak da pek bişi elde edemezsin ben sana söyleyeyim .-.
Adobe'a bekleriz daha iyi sonuçlar için