Dünya Türkiyeyi konuşuyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar çok güzel rezil oluyoruz
Youtubede gezinirken buğün çoğu karşılaştıgım videolar Minecraft turkey banned?

Büyük kanallar bizi rezil ediyor.

İnternete aratmanız gerek tek kelime ;
minecraft turkey banned? sonrasında binlerce türkiyenin rezilliğini bulabilirsiniz

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu konuları biri banlasın artık lütfen :( Ayrıca şu Türklüğünden utananlarıda banlayın bence sonuçta forumun adı Minecraft Türk

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Önce o ''T'' harfi büyük yaz ondan sonra gel burada ''Türkiye rezil'' de. Ayrıca defolun gidin lan beğenmiyorsanız bu ülkeyi, sanki diğer ülkeler tertemiz suçsuz ülkeler. Ne lan bu önüne gelen ''Türkiye rezil'' diyor. Hangi insan evladı kendi vatanını kötüler ya siz nasıl bir Türksünüz kalkmış yabancı birinin yaptığını oyunu kendi vatanınıza karşı koruyorsunuz. Size yazıklar olsun cidden.

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hmm umrumda değil ne kadar açıklama yapsak yapalım oyunu hala "şiddetli" olarak görecekler çünkü onlardaki kafa hala bir milyon

bu arada ne zaman "törkiy" deseler gülesim geliyor

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önce o ''T'' harfi büyük yaz ondan sonra gel burada ''Türkiye rezil'' de. Ayrıca defolun gidin lan beğenmiyorsanız bu ülkeyi, sanki diğer ülkeler tertemiz suçsuz ülkeler. Ne lan bu önüne gelen ''Türkiye rezil'' diyor. Hangi insan evladı kendi vatanını kötüler ya siz nasıl bir Türksünüz kalkmış yabancı birinin yaptığını oyunu kendi vatanınıza karşı koruyorsunuz. Size yazıklar olsun cidden.
türkiye rezil demiyor yalnız bizi rezil ediyorlar diyor

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
''binlerce türkiyenin rezilliğini'' bundan öyle bir anlam çıkartamadım ben.
cümleyi yanlış kurmuş bu arkadaş yanlış anlamak normal "binlerce türkiyenin rezilliği hakkında video" demek istiyor orada

ve de tekrar söylüyorum türkiye pc gaming konusunda gerçekten rezil durumda
inkar eden olacaktır elbet onların da kafasından istiyorum[DOUBLEPOST=1426191769,1426191708][/DOUBLEPOST]ha bilgisayarım hayata geri dönsün bunun hakkında bir konu açacağım o konudan sonra başka konular gelmez

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
cümleyi yanlış kurmuş bu arkadaş yanlış anlamak normal "binlerce türkiyenin rezilliği hakkında video" demek istiyor orada

ve de tekrar söylüyorum türkiye pc gaming konusunda gerçekten rezil durumda
inkar eden olacaktır elbet onların da kafasından istiyorum[DOUBLEPOST=1426191769,1426191708][/DOUBLEPOST]ha bilgisayarım hayata geri dönsün bunun hakkında bir konu açacağım o konudan sonra başka konular gelmez
Umarım seninkinden sonra başka konular gelmez. Daha fazla böyle konu kaldıramayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...