Dünya Türkiyeyi konuşuyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hah banları yedik ee bırakalım bari şu oyunu :)[DOUBLEPOST=1426281841,1426281674][/DOUBLEPOST]
Bu da Türkiyeye yapılan bir oyun. İlk Amerikan şeysi Fox un yayınlaması falan hayra alamet değil. O muhabirin büyük bir topluluk önünde bakana şikayet etmesi.
Şu an herkesin istediğini yapabildiği bir ülkeyken aciz duruma düşürmek istiyorlar. Medya falan değil tüm yönleriyle araştırın daha özgürüz. Yeni anayasayla daha özgür olacağız ve bir daha bize böyle oyunlar oynayamayacaklar.
Bir kere internetin gücü Amerika da dünyayı yöneten para basan bir ailede. İstedikleri her şeyi yayınlayabiliyorlar.
YouTube ve Twitter konularındada ülkemizi aşağılatmayın ! Diğer ülkelerde 3-5 kere yasaklandı. Ama onlarınki medyaya yansımıyor. Her ülke bu siteleri en az 1 kere yasakladı ve içeriği kaldırınca devam etti. Afedersiniz ama karşıt görüşlü olsam bile ben çok hata yapsa bile o sitelerden devlet başkanıma küfür etmez/ettirmezdim. Her türlü şeye küfür etmek düşünce özgürlüğümüdür sizlerce? Bizim ülkemizin hayati önem taşıyan dosyalarını yayınlamak hak mıdır sizce? Minecrafta gelince mojang ın ilk yaptırımında yasaklansa bile kaldıracaklardır.

Çocuklar siyaset yapamaz. Ve ayrıca ben yabancı serverlere girebiliyorum .s

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dik kafalı, cahil, saygısız, eşcinsel vb. gibi insanlardan nefret eden iğrenç bir milletiz. Kabullenin artık şunu
Yabancılar bile farkında :(
En azından bütün Türkleri kötülemiyorlar :(
"Turkey needs ban to Edroğan". Çok doğru söylemiş adam :D
Adı üstünde ''Noob'' ne bekliyordun ki? Bilip bilmeden kıçlarını sandalye de büyütürken söylüyorlar bu lafları. Git şimdi bu lavuğa sor Türkiye/Türk hakkında bir şey biliyor musun diye hiçbir şey bildiği yok eğer bir kaç şey biliyorsa da O da ondan bundan bulma yalan yanlış şeylerdir.
Rezil bir ülke olduğumuzu kabullenelim. Ülkemiz son zamanlarda neredeyse teokratik bir yönetim biçimini aldı. Okullarda kızlarla erkeklerin ayrılması nedir ? Tamamen yobazlıktan ibaret.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Dik kafalı, cahil, saygısız, eşcinsel vb. gibi insanlardan nefret eden iğrenç bir milletiz. Kabullenin artık şunu

Rezil bir ülke olduğumuzu kabullenelim. Ülkemiz son zamanlarda neredeyse teokratik bir yönetim biçimini aldı. Okullarda kızlarla erkeklerin ayrılması nedir ? Tamamen yobazlıktan ibaret.
Doğru Türk halkının çoğu kötü, hatta ülkenin %90'ı kendi dilini imla hatası olmadan yazamıyor. Çok bir şey bekleme.

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Devir buildcraft oyununda (öyle bir oyun hazırlayıp çıkarsam turkiyede en çok oynanan oyun haline gelicek) :D

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir bakıma Dünya'nın Türkiye'yi konuşması güzel fakat sanki "Ayy yazık Minecraft yasaklanıyor" gibi konuşmalar güzel değil.

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya bizim aileler hep oyunları kötü olarak ezberlemiş bir kere. her şeyin kötü yanından baktıkları için bu haldeyiz ._. (cümle ded) yani lafım şu aile kültürü vb. şeyler asla ama asla çağdaşlaşmıyor (yazarken beynim sulandı pls..)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

Bak kardeşim ben ileri de ölmezsem ve birisiyle evleneceksem bu bayanın asla daha önceden bir kaç erkekle çıkıp fingirdeşip zina yapmış olmasını hiç istemem.
Ben senin bu yobazlık meselene hiç katılmıyorum. Yoga yapıyoruz çağdaş oluyoruz Namaz kılıyoruz yobaz oluyoruz. Eğer ki sen küçük yaşta karşı cinslerin daha bir şeyi bilmeden bir birleriyle çıkıp ara sokaklarda veya gizli gizli evlerde buluşmalarla seks eğitimleri olmadan namus kirletmelerini ve bu Ülkede evlilik öncesi seksi istiyorsan durma bu yolda devam et seni durdurmam. Bu ülkeye önce cinsel eğitim verilmeli sonra okulların karma veya karışık olmasına karar verilmeli. Afedersin ama burada hepimiz hepimizin ne mal olduğunu çok iyi biliyoruz. Okullar karma olsun ohh ne güzel kızlar olsun bize bilerek firikik versin şov yapsın biz de kızlarla çıkalım öpüşelim olmadı bu işi ilerletelim nasıl olsa kimse çıkıp bize neden bu kızın namusunu kirlettin demez oh ne iyi cennet mübarek. Bu kafayla ve hengame maymunluğuyla bırak bir şeyi insanlıktan bile olamazsın. Dini okullar karma olmuyor çünkü hem dinimizde hem de kültürümüzde erken yaşta karşı cinslerin bu tür şeyleri yapması hoş karşılanmıyor. Bak haram değil bu şey sadece hoş karşılanmıyor ve dinimizde de sınıf sınıf günahı var bu işlerin. Önce bir hengame maymunluğundan çıkın sonra okulların karma olsun veya olmasın işini tartışın.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
buda ailenin sorumsuzluğunun sorunu.
Ben bir imam torunuyum eskiden böyle bir din adamının ailesine mensupsan çok katı kurallara uymak zorundaydın yoksa şiddet uyguluyordu aile fakat şimdi öyle bir şey yok çünkü dinimiz de de böyle bir şey yok. Bak şimdi güzel kardeşim beni ailem çok güzel yetiştirmiş ve diyelimki ben bir hafız oldum ve İmam hatipte okuyorum. Benim ahlakım güzeldir değil mi? Ama ben bir kızı gördüm karşı tarafta ve onunla gizlice görüşüp çıkmaya başladım sonra dışarıda buluştuk derken bir ara sokakta dudağına bilemedin yanağına bir öpücük kondurdum. Şimdi bu benim ailemin sorumsuzluğu mu yoksa benim nefsimi güdemememin sorunu mu? Eğer ailenin sorumsuzluğu diyorsan en başta belirttiğim katı sık bir şekilde yetiştirilirsin ve hayatın hapishaneden farksız olmaz böyle olunca da yobaz damgasını arkadan çakan güneş gibi çakarlar sana. Şimdi anladın mı?

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bir imam torunuyum eskiden böyle bir din adamının ailesine mensupsan çok katı kurallara uymak zorundaydın yoksa şiddet uyguluyordu aile fakat şimdi öyle bir şey yok çünkü dinimiz de de böyle bir şey yok. Bak şimdi güzel kardeşim beni ailem çok güzel yetiştirmiş ve diyelimki ben bir hafız oldum ve İmam hatipte okuyorum. Benim ahlakım güzeldir değil mi? Ama ben bir kızı gördüm karşı tarafta ve onunla gizlice görüşüp çıkmaya başladım sonra dışarıda buluştuk derken bir ara sokakta dudağına bilemedin yanağına bir öpücük kondurdum. Şimdi bu benim ailemin sorumsuzluğu mu yoksa benim nefsimi güdemememin sorunu mu? Eğer ailenin sorumsuzluğu diyorsan en başta belirttiğim katı sık bir şekilde yetiştirilirsin ve hayatın hapishaneden farksız olmaz böyle olunca da yobaz damgasını arkadan çakan güneş gibi çakarlar sana. Şimdi anladın mı?
işte bundan bahsediyorum yetiştirceksen sıkı yetiştirceksin. bazı şeylerden korkması lazım. yoksa sana lafım yok o konuda herkes senin gibi düşünür tabi ki.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
işte bundan bahsediyorum yetiştirceksen sıkı yetiştirceksin. bazı şeylerden korkması lazım. yoksa sana lafım yok o konuda herkes senin gibi düşünür tabi ki.
Bana kalırsa çocuğu sıkı yetiştirmeyeceksin. İnsanlıkla neyin doğru neyin yanlış olduğunu bir güzel öğreteceksin ki çocuk neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilsin ki gidip kız meslek lisesi önünde üşütmesin. Çocuğu sıkarak yetiştirisen çocuk pısırık olur korkak olur en kötüsü psikopat olur büyüdümü intikamını kanla alır. Bir güzel çocuğa günah münah demeden her şeyin ama her şeyin eğitimini vereceksin ki çocuk eğitimli olsun neyi nasıl yaparsa ve ne ederse iyi bir insan olacağını bilsin böylelikle bilinçli ve çevresine duyarlı bir birey olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...