Dünya Türkiyeyi konuşuyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Şimdi bu insandan doğma hayvan ilk satırında tahmin ettiğim kelimeyi demiyor değil mi? @Schaffer79
Adı üstünde ''Noob'' ne bekliyordun ki? Bilip bilmeden kıçlarını sandalye de büyütürken söylüyorlar bu lafları. Git şimdi bu lavuğa sor Türkiye/Türk hakkında bir şey biliyor musun diye hiçbir şey bildiği yok eğer bir kaç şey biliyorsa da O da ondan bundan bulma yalan yanlış şeylerdir.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Türkiye rezil değil diyorsunuz da Türkiye şu son 10 yılını en rezil yılları olarak geçiriyor. Gerek twitterın banlanması gerek youtubeun banlanması gerek kızlı erkekli gibi aptalca olaylar bunlar dış ülkelerde zaten kötü bir isim oluşturdu.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Rezil olduk anlamıyor musunuz adamlar bize göbek deliğiyle gülüyor. Milliyetçilik yapmayın boş boş evet ben de Türk olmaktan gurur duyuyorum ama günümüz Türkiye'sinde yaşamaktan utanç duyuyorum. Girdiğimiz hale bakın oyun zaten 3 piksel neyin şiddeti var da yasaklanıyor? Tavuk da mı kesmeyelim vejeteryan mı olsun çocuklar?

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu da Türkiyeye yapılan bir oyun. İlk Amerikan şeysi Fox un yayınlaması falan hayra alamet değil. O muhabirin büyük bir topluluk önünde bakana şikayet etmesi.
Şu an herkesin istediğini yapabildiği bir ülkeyken aciz duruma düşürmek istiyorlar. Medya falan değil tüm yönleriyle araştırın daha özgürüz. Yeni anayasayla daha özgür olacağız ve bir daha bize böyle oyunlar oynayamayacaklar.
Bir kere internetin gücü Amerika da dünyayı yöneten para basan bir ailede. İstedikleri her şeyi yayınlayabiliyorlar.
YouTube ve Twitter konularındada ülkemizi aşağılatmayın ! Diğer ülkelerde 3-5 kere yasaklandı. Ama onlarınki medyaya yansımıyor. Her ülke bu siteleri en az 1 kere yasakladı ve içeriği kaldırınca devam etti. Afedersiniz ama karşıt görüşlü olsam bile ben çok hata yapsa bile o sitelerden devlet başkanıma küfür etmez/ettirmezdim. Her türlü şeye küfür etmek düşünce özgürlüğümüdür sizlerce? Bizim ülkemizin hayati önem taşıyan dosyalarını yayınlamak hak mıdır sizce? Minecrafta gelince mojang ın ilk yaptırımında yasaklansa bile kaldıracaklardır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...