Dünya Türkiyeyi konuşuyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hah banları yedik ee bırakalım bari şu oyunu :)[DOUBLEPOST=1426281841,1426281674][/DOUBLEPOST]

Çocuklar siyaset yapamaz. Ve ayrıca ben yabancı serverlere girebiliyorum .s
Al işte. O kadar araştırıp yazı yazıyorum bi saçma lafla kesip atıyorsun. Zaten sizin fikrinize uymayan salak,çocuk,bebe,ahmak yani böyle saygısız kişiliklersiniz.
Cahille tartışmayın çünkü ben hiçbir zaman kazanamadım.
İmam-ı Gazali
Kız erkek ayrılmasına gelince ben arkadaşlarımın sınıfta fingirdeşerek oralarına buralarına bakmalarından bıktım. Hepsinin ailesi iyi yetiştirmişti şeytan eğitim dinlemez kız gelsin taytıyla bacak bacak üstüne atsın taytıyla sen de ben eğitimliyim salla. Olmuyor işte hepsi azıyor. Kız erkeği çok karıştırırsan her şey bozulur.Sen iki hoş mahluku 8 saat aynı binaya tıkarsan neler olur
Şeytan eğitim dinlemez iman dinler. İmanda senin o karışık ortamda oturmana razı olmaz.
Her konuyu tartışmaya getiriyorsunuz dayanamıyorum. Çünkü çok ağır konuşuyorsunuz.
___________________________________________________________________________________________________
Canım ülkem itibarın gün geçtikçe artıyor ve senden gurur duyuyorum.[DOUBLEPOST=1426313604][/DOUBLEPOST]

Olayı anlatan eses*
Farkındalar çünkü zaten 1000 yıldır bizi aşağılamaya çalışıyorlar.
Şimdi tartışmayı bırakalım ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu siteden oyunun yasaklanmaması için açıklayıcı ve üslüplu bir dille mesaj yazalım.

Son düzenleme:

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
-

The turkish government is a bunch of retarded idiots.
Turkey is a genocidal country that should recognize it's past.
)):
Dİkkatimi çeken iki yorum, ingilizcesi olan varsa çevirsin google translate çevirirken seyini çıkarıyo cümlenin.
1.cümle: Türk hükümeti bir grup engelli salaktan ibaret (buna çok yakın bir şey :) ]
2.cümle: Türkiye geçmişte kalan,tanınması gereken soykırım bir ülke (hiçbir eminliğim yok cümle biraz saçma geldi bana sokak ağzı ile yazılmış gibi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım]

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence yasaklanmalı 6 yaşındakı oynayıp arkadaşına saldırıyor. Bir kere türk kanı var bu yetmiyormu. En azından yaş sınırı gelmeli yasaklama yerine

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
@B35T14 Kültürümüzde kadın ayrımcılığı yok? İslamı kabul etmemizden sonra kadın ayrımcalığı çıktı. (Müslümanım)

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence yasaklanmalı 6 yaşındakı oynayıp arkadaşına saldırıyor. Bir kere türk kanı var bu yetmiyormu. En azından yaş sınırı gelmeli yasaklama yerine
15 yaşından küçükler bilgisayara oturmayacak ve 18 yaşını doldurmayanlar online veya multiplayer oyun oynamayacak yasa çıkaracaksın bu kadar basit. Yoksa görüyoruz televizyonlardan internet kafedeki 10 yaşındaki çocukların hareketlerini.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Rezil olduk anlamıyor musunuz adamlar bize göbek deliğiyle gülüyor. Milliyetçilik yapmayın boş boş evet ben de Türk olmaktan gurur duyuyorum ama günümüz Türkiye'sinde yaşamaktan utanç duyuyorum. Girdiğimiz hale bakın oyun zaten 3 piksel neyin şiddeti var da yasaklanıyor? Tavuk da mı kesmeyelim vejeteryan mı olsun çocuklar?

Oyun ilk Olarak 3 Piksel Olsaydı Dünya 3x3 Olurdu ve Kare Kare Yürürdük ki akıcı yürüyoruz. Ve Zaten Oyun Pixel Değil Voxel. Ben türk olmaktan utanıyorum zaten adam konuştukça türkiye batıyor. Şimdiye kadar türkiyenin geleceğinden başka hiçbirşeyi kazıyamadı. (Kimden Bahsettiğimi Anladınız)

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0

Sen Ne Hakla Dağdan Gelip Bağdakini Kovuyorsun? Burası Minecraft Forumu Ve Biz Türkiyede Minecraftı Geliştirmeyi Bırak Ayakta Bırakamıyoruz. Zaten oyunun bir yaş sınırlaması var ki bu oyun için yeterli. 7+ bu oyun için uygun bir yaş sınırlaması. Tek şiddet hayatta kalmak için koyun-inek vb. kesmek ve düşman yaratıkları (Zombi-İskelet vb.) Öldürmekten ibaret.

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen Ne Hakla Dağdan Gelip Bağdakini Kovuyorsun? Burası Minecraft Forumu Ve Biz Türkiyede Minecraftı Geliştirmeyi Bırak Ayakta Bırakamıyoruz. Zaten oyunun bir yaş sınırlaması var ki bu oyun için yeterli. 7+ bu oyun için uygun bir yaş sınırlaması. Tek şiddet hayatta kalmak için koyun-inek vb. kesmek ve düşman yaratıkları (Zombi-İskelet vb.) Öldürmekten ibaret.
Yasaklanması umrumda olmaz sonucta ben hala oynuyabiliyorum. Ve bir oyunu engelliyemezler

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Oyun ilk Olarak 3 Piksel Olsaydı Dünya 3x3 Olurdu ve Kare Kare Yürürdük ki akıcı yürüyoruz. Ve Zaten Oyun Pixel Değil Voxel. Ben türk olmaktan utanıyorum zaten adam konuştukça türkiye batıyor. Şimdiye kadar türkiyenin geleceğinden başka hiçbirşeyi kazıyamadı. (Kimden Bahsettiğimi Anladınız)
3 piksel derken abartma yaptığımı anlayamadın galiba. Mecaz anlam hani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...